Blive bedre til golf med Caddie Golfrejser

Hvorfor tage på golfskole med Caddie Golfrejser?
Vi har tilsammen mere end 20 års erfaring med at arrangere golfskoler. Vi kan derfor med god samvittighed kalde os "eksperter" på området. Vores golfskoler bliver løbende udbygget og forbedret, og vi vælger med stor omhu vores pro’er til vores golfskoler.
Vores kunder er altid glade og tilfredse med oplevelsen, og kommer gerne igen gang på gang. Det, de bider mærke i, er hyggen, samværet med andre golfinteresserede og en masse timer på golfbanen.
 
Hvem kan tage på golfskole?
Golfskoler er for alle, både lav- og højhandicapperen, og i mange perioder kører vi også på amatørplan, og kan byde nybegyndere velkommen. Vi arrangerer golfskoler til bl.a. Portugal og Danmark. Vil du gerne forbedre dine golf skills, og har du lyst til at tage på golfskole med Caddie Golfrejser? Så lad os endelig høre fra dig.

Udvalgte golfskoler

Efterår 2024
Golfskole i efteråret 2024

Slut sæsonen af på dit højeste niveau og deltag på vores golfskole på Hotel Quinta da Marinha. Der er sat 4 uger op i oktober.

 • inkl. fly t/r
 • 7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink
 • 3 middage
 • 5 runder golf på Quinta da Marinha
 • Trolley 
 • Transfer

Hvad er Caddie Golfrejsers golfskoler?

Vores golfskoler / proture er et ophold på et golfresort, hvor du spiller golf med en golftræner, som også fungerer som guide - golftræneren kaldes også en pro. På golfskolen får du undervisning i forskellige slag og vores dygtige golftrænere og pro'er står for undervisning i alle spillets facetter, men der er også sat tid af til social hygge.

Længden på golfskolen varierer, og afhænger af destinationen. Hos Caddie Golfrejser er man typisk på golfskole med 2-7 overnatninger. Ønsker du at tage på golfskoleophold i solrige og varme omgivelser, så er vores golfskoler i Portugal en god mulighed. Ønsker du blot en kort tur, så har vi golfskoleophold i Danmark.

 • Tag på golfskole i udlandet med Caddie Golfrejser
 • Spil golf med en dygtig pro
 • Får trænet dine slag
 • Nyd golfrejsen med andre spillere

 

Følg med på Instagram

Følg med på Instagram, hvor vi deler spændende nyheder, inspiration til din næste rejse, gode tilbud og meget mere

Følg med på Facebook

Find os på Facebook og bliv opdateret på nye spændende rejser, gode tilbud og her kan du følge med live.

Mere info om golfskoler

Derfor skal du tage på golfskole

Der er mange gode grunde til at tage på golfskole

 • Du bestemmer hvor mange timers undervisning du ønsker
 • Nye golfbekendtskaber
 • Hyggelige fælles-middage
 • Gode hoteller
 • Dygtige PRO'er
 • Masser af golfspil

Bue Jakobsen, PRO på golfskolen

"På golfskolen får du et check-up på de forskellige slag, driver, jern, putting, chippimg, bunker og pitch - hvis man vælger 5 ganges træning. 

Træningen bliver forklaret til en gruppe, men undervisningen er meget baseret på den enkelte gæsts niveau. 

Hver gæst får minimum 9 hullers spil/coursemanagement med mig. Samt hyggeligt samvær, og en engageret Pro."

Frank, tidligere gæst på golfskolen gennem 7 år

Montado et dejligt sted, der er afslappet, super personale og de er hjælpsomme. 
Jeg har været afsted på denne tur de sidste 6 år, og har mødt mange forskellige golfere, fået mange venskaber. 

Og det fede er, at du både kan tage afsted som gruppe, par eller alene, for vi spiser sammen og hygger efter runden og om aftenen.

Golfskolen kan KUN anbefales!"

Mette Kramer, Pro på golfskolen

"Et golfskoleophold er en lærerig måde at starte eller forlænge en golfsæson på, og giver rig mulighed for at kombinere undervisning, fællesskab, oplevelser og afslapning. 

For mig er det desuden vigtigt at få den enkelte til at tage sin plads i sporten uanset niveau, køn, alder og social baggrund. Jeg har gennem mange år arbejdet på at gøre en forskel inden for kvindegolf. Et arbejde, som Caddie Golfrejser ønsker at bidrage til i samspil med mig, ved at fokusere på at skabe flere muligheder for kvinder i sporten."

Her kan du læse om nuværende og tidligere golfskoler

Fokus på kvindegolf

Vi fortsætter vores fokus på kvindegolf på golfskolen i foråret 2024 efter en stor interesse. Det bliver igen med vores kvindelige træner på programmet - Mette Kramer, som skal bidrage til at øge fokus på mulighederne for kvindelige golfspillere.
Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at Mette Kramer er et godt match til vores golfskole-koncept. Mette, der til dagligt er træner på Samsø, er nemlig vant til at undervise forskellige niveauer og aldersgrupper, og missionen i hendes arbejde med golf er at bryde mønstre og fordomme samt at udvikle spillernes mindset. En golfskole rummer nemlig foruden træning også et socialt aspekt, hvor de kvindelige såvel som mandlige deltagere kan danne et fællesskab omkring passionen for golf.
Vi skal dog lige tilføje, at mandlige spillere er naturlig også er meget velkomne i den uge Mette underviser, da vi også har Bue på den uge.

Kontakt os og hør nærmere om hvilke ture, der har fokus på kvindegolf.

Golfskole i foråret 2024

I foråret 2024 afvikler vi endnu engang vores golfskole i Portugal. I mange år har golfskolen været afholdt på Montado Golf Resort, men denne gang er det Morgado Golf & Country Club, som danner rammen om vores populære træningsture. Golfskolen har første ankomstdag d. 17. februar og sidste ankomst d. 06. april 2024. Golfskolen består af et stærkt trænerteam med fem pro'er, som hver især vil varetage forskellige uger. I næsten alle uger vil der være to trænere. 

background graphic