Gode råd når du rejser på golfferie

Her hos Caddie Golfrejser vil vi gerne kunne forberede vores gæster så godt som overhovedet muligt på deres foranstående golfrejse. Vi har derfor taget et udsnit af de spørgsmål, som vi får når vores gæster skal afsted:

Flyinformation

Mødetid i lufthavnen

Som udgangspunkt skal man altid møde 2 timer før afrejse. Grunden til dette skyldtes, at der kan opstå stor kø ved check in skranken eller kø ved security. Igen har luftfartsselskaberne forskellige deadlines for check in, men vi anbefaler på det kraftigste at man møder op i lufthavnen 2 timer før afgang.

Det er altid en god ide, at tjekke dagspressen eller lufthavnens egen hjemmeside, hvor man oftest kan finde informationer om uregelmæssigheder.

Hvad gør jeg hvis mit fly er forsinket eller bliver aflyst?

Før ankomst til lufthavnen: Kontakt Caddie Golfrejser hurtigst muligt og vi vil hjælpe dig så hurtigt vi kan.

Hvis du allerede er i lufthavnen: Tag kontakt til flyselskabet, du skal flyve med. Alle flyselskaber har en skranke i lufthavnene.
Det er deres pligt at hjælpe dig videre. Hvis du har problemer med at finde dem, opsøg da lufthavnens information og de vil kunne hjælpe dig.

Hvis der ingen hjælp er at finde, kan du altid ringe til os på kontoret. 

Husk man skal altid møde op til planlagt afgangstid til check-in, med mindre man har fået oplyst andet.

Golf bag

Golfbag er odd-size
Vær opmærksom på at golfbags skal afleveres i stor bagage (oversize baggage/odd size) og skal også hentes på speciel bagagebånd eller udleveringsskranke.

Er golfbags inkl.
Ja, golfbags er inkluderet i rejsens pris på stort set alle rejser. Vil fremgå af under beskrivelser af de enkelte rejser og på dine rejsedokumenter.


Check-in

Check in
Ved check-in er det rigtig god pli, at have sit pas og sin elektroniske billet klar, når man når frem til check in skranken. Du vil oftest blive spurgt om følgende:

1. Hvor mange stykker bagage har du/I tilsammen?
2. Hvor meget vejer din håndbagage?

Check selv ind - online eller i lufthavnen
Hos de fleste af de flyselskaber, som Caddie Golfrejser samarbejder med, har du mulighed for selv at tjekke ind. Herunder har vi listet de enkelte lufthavne op i Danmark, som vi benytter.

Klik på lufthavnen, for at se mere:


Bagageregler

Bagageregler
Der findes utrolig mange forskellige informationer omkring bagage regler. Vi har prøvet at samle de fleste i dette afsnit. Husk altid at tjekke dine rejsedokumenter, hvoraf dine bagageregler vil fremgå. Info på vores hjemmeside er vejledende. Bagageregler for din rejse er dem, som er oplyst på dine rejsedokumenter.

Hvor meget må min bagage veje? 
Det er forskelligt fra flyselskab til flyselskab. Regler for vægt og størrelser for bagage - Klik her

Hvad må jeg medbringe i min bagage?
Da reglerne på dette område ændrer sig fra tid til anden, finder du her et link direkte til Københavns lufthavn, hvor de internationale regler for hvad der må medbringes er skitseret.