Black Week tilbud hos Caddie Golfrejser

Hos Caddie Golfrejser har vi sat gang i Black Week, og det betyder naturligvis at vi tilbyder lidt ekstra godt til dig. Bestiller du en golfrejse hos os, får du Golfamore Plus med i købet helt GRATIS! Så kan du spille golf til halv greenfee på et væld af baner i Europa og spare mange penge i 2024. 

Tilbuddet er gældende i perioden 17. - 27. november 2023. Angiv ved bestilling, at du ønsker Golfamore Plus (tidligere Golfhäftet).

Måske det er årets julegaveønske?

En ekstra gave til dig

Spar penge på næste års golfrunder

Der kan være mange penge at spare med et Golfamore Plus kort. Med Golfamore-kortet kan du nemlig spille golf til halv greenfee på over 1.300 golfbaner i over 20 lande i Europa. Ved du ikke, hvad du skal give din partner, forældre eller måske en helt tredje i gave? En golfrejse med en ekstra bonus i form af Golfamore Plus, vil helt sikkert være et hit! Tilbuddet gælder også ved køb af gavekort til Caddie Golfrejser på minimum 6.000 kr. Perfekt gave at give til en golfelsker!


Vilkår for kampagnen:
Køb en valgfri golfrejse eller et gavekort på minimum 6.000 kr. til Caddie Golfrejser og få Golfamore-kort 2024 PLUS pr. person gratis med i købet (værdi 650 kr.). Rejsen eller gavekortet skal være købt og betalt senest d. 27. november.

Ønsker du gavekort eller har brug for hjælp?

Hos Caddie Golfrejser er vi altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål til en af vores rejser, har brug for vejledning eller ønsker en skræddersyet golfrejse? Skriv til os via formularen herunder, så vi kan hjælpe dig. 

Ønsker du at få udstedt et gavekort, bedes du også udfylde kontaktformularen. Vi vender retur til dig med den bedste gave til golfelskeren.