Skip to main content

Vila Sol Nytårs Open 2019

På utallige opfordringer har vi nu inkluderet en nytårstur til Algarvekysten. 

Nytårsturen er med SAS plus hvilket betyder at der er lounge adgang samt fast track i security i Københavns lufthavn.

Villa Sol er et 5 stjernet resort beliggende i et 1500 hektar stort naturområde. Området er fyldt med små søer og golfbanerne, som ligger lige rundt om hjørnet fra hotellet. De snor sig smukt gennem landskabet. Der er i alt tre sløjfer ialt 27 huller på resortet.

Praktisk information

Flytider
Flytiderne fra København:
28. december 2019 / København - Faro kl. 08:30 - 11:20
04. januar 2020 / Faro - København kl. 12:10 - 17:00
Flytiderne er med forbehold for ændringer

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
28/12KøbenhavnPestana Vila Sol Golf Resort111.395,-Book

Hotel

Pestana Vila Sol Golf Resort
Pestana Vila Sol Golf Resort
Det 5-stjernede Pestana Vila Sol Golf ligger helt unikt i kort afstand fra Vilamoura Marina i Algarve. Kombinationen af byliv og golfresort gør Pestana Vila Sol Golf til det perfekte golfresort for ma...