Skip to main content

Vidago Palace Hotel (Hotelklasse: 5 stjerner)

En royal oplevelse er i vente på Vidago Palace Golf, som kongen blev færdig med i 1910. Derefter kom revolutionen og stedet blev senere omdannet til et luksus spahotel. Golfbanen kom til i 1936 og indbyder til en totaloplevelse ud over det forventelige.

Golfbanen
Vidago Golf Course ligger i gåafstand fra hotellet og er en skøn 18-hullers bane, som er anlagt i den smukke Centenary Park. Parken havde tidligere en vigtig rekreationel funktion for gæsterne på kurstedet Vidago Palace. De opringelige ni huller, åbnet tilbage i 1936, er flankeret af smukke høje træer. Hvorimod de resterende ni huller ligger i en mere åben og kuperet natur. Sammen giver det en skøn golfoplevelse i den betagende natur, som er både sjov og udfordrende at spille.

Hotel
I det nordlige Portugal, omring én time fra Porto, finder du Vidago Palace Golf. Navnet kommer af Vidago, som er en mindre by beliggende i et smukt og fredeligt naturområde. Det 5-stjernede hotel har siden 1910 indtil dags dato været et luksus spahotel, da der i området findes helsegivende termiske kilder. Efter en gennemgribende renovering, er Vidago Palace Hotel i dag en del af “Leading hotels of the World” og et af Portugal førende luksushoteller. Et klassisk mesterværk, som er ganske enkelt vidunderligt og gennemført.

Hotellet har 70 værelser, en god restaurant og et vidunderligt spa. Et vigtigt gastronomisk fif, som er sjovt at prøve af, ligger kun 10 minutters gang ned til byen. Her finder du gode lokale restauranter, der serverer traditionelle egnsretter, som er meget uimodståelige.

FILM
 

Priser

Ferie for alle 2020
Med dette messetilbud får du 3 nætter eller 7 nætter i et af hotellets dobbeltværelser inklusive morgenmad. Derudover er fly fra Billund, Aalborg eller Kastrup inkluderet, samt baggage og transport af golfbag. Der er desuden en lejebil til rådighed.

Pakken indeholder:
Fly t/r Billund / Aalborg / Kastrup inkl. baggage og golfbag
Ophold i dobbeltværelse inkl. morgenmad
1 middag i vinkælderen inkl. drikkevarer
Ubegrænset golf på Montado Golf
1 øl efter 1. runde
1 spand bolde på driving range pr. greenfee dag
Velkomst golfpakke
Lejebil Opel Corsa el. lign. inkl. fri km og std. forsikring 

3 nætters pakke:

Periode 2019/2020 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.        6.495           6.495 6.495  

 

7 nætters pakke:

Periode 2019/2020 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.        9.695           9.695 9.695  

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning