Skip to main content

Vidago Palace Hotel (Hotelklasse: 5 stjerner)

En royal oplevelse er i vente på Vidago Palace Golf, som kongen blev færdig med i 1910. Derefter kom revolutionen og stedet blev senere omdannet til et luksus spahotel. Golfbanen kom til i 1936 og indbyder til en totaloplevelse ud over det forventelige.

Golfbanen
Vidago Golf Course ligger i gåafstand fra hotellet og er en skøn 18-hullers bane, som er anlagt i den smukke Centenary Park. Parken havde tidligere en vigtig rekreationel funktion for gæsterne på kurstedet Vidago Palace. De opringelige ni huller, åbnet tilbage i 1936, er flankeret af smukke høje træer. Hvorimod de resterende ni huller ligger i en mere åben og kuperet natur. Sammen giver det en skøn golfoplevelse i den betagende natur, som er både sjov og udfordrende at spille.

Hotel
En time fra Porto, midt i et portvinsmekka uden lige, ligger det eksklusive Vidago Palace. Resortet er 5 stjernet luksus og er over 100 år gammelt. Den gamle og hyggelige atmosfære, er lige så autentisk som dengang det blev bygget. Vidago har 70 værelser, som er yderst lækre og authentiske. Hotellet er endda blevet hædret med kvalitetsstemplet ”leadings hotels of the world” og det er ikke uden grund! Vidago har nemlig, udover sin luksuriøse omgivelser og rummelige værelser, en stor spa afdeling, hvor de omkringliggende naturlige termiske helsekilder giver golfere en afslappende oplevelse udenfor golfbanen. Det fås dog også på banen, hvor der spilles på et golfanlæg, som er i TOP KLASSE! Her giver de smukke naturlige omgivelser, til tider smalle fairways, krydret med de mange lynhurtige greens, en helt igennem uforglemmelig golfoplevelse. Det er dog ikke det eneste, som giver en WAUW oplevelse. På hotellet får man nemlig verdenklasse gourmet smagsoplevelser.

På Vidago Golf Palace kan du se frem til en oplevelse udover det sædvanlige.

FILM
 

Priser

Pakken indeholder:
Fly t/r Billund / Aalborg / Kastrup inkl. baggage og golfbag
Ophold i dobbeltværelse inkl. morgenmad
1 middag i vinkælderen inkl. drikkevarer
Ubegrænset golf på Vidago Golf
1 øl efter 1. runde
1 spand bolde på driving range pr. greenfee dag
Velkomst golfpakke
Lejebil Opel Corsa el. lign. inkl. fri km og std. forsikring 

7 nætters pakke:

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.      11.995 13.695 12.595 10.995 11.995 13.495 11.995 10.995 10.695  

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning