Skip to main content

TorreMirona Relais Golf & Spa Resort (Hotelklasse: 4 stjerner)

Torremirona Releais Hotel Golf & Spa Resort byder på en fantastisk golfoplevelse i skønne omgivelser med udsigt til Pyrenæerne, og blot 35 km til den fransk/spanske grænse. I forbindelse med hotellet ligger en af Costa Bravas ældste golfbaner - Torremirona Golf Club. Et ophold på Torremirona kan kombineres med et kulturelt indslag til byen Figueres, hvor du kan besøge Dali-Museet og de nærliggende golfbaner Perelada Golf og PGA Catalunya . Tag forbi The Stadium course på vejen tilbage.

Golfbanen
En dejlig golfbane venter gæsterne med første tee lige ved hotellet. Torremirona Golf Club blev etableret i 1992 og er 6.201 meter. Den ligger lige ved hotellet, og er en klassisk spansk parkbane med bølgende fairways, store kuperede greens og smukke søer. Hele området er indrammet af gamle pinjetræer, og med Pyrenæerne i baggrunden er scenen sat til store golfoplevelser! De første 9 huller er mere krævende med smalle og bølgende fairways. Banens signatur hul møder man allerede på hul 5, et par 3 på 170 meter fra gul tee med mindre ø-green. På de sidste 9 huller åbner banen sig, og dermed letter at komme på green. Golfklubben byder på en dejlig proshop med et varieret udvalg af tøj og udstyr.

Hotellet
Torremirona Relais Hotel Golf & Spa Resort har lyse og indbydende 49 værelser, alle med balkon med udsigt til enten golfbanen eller Pyrenæerne. På hotellet finder du både indendørs- og udendørs pool, fitnesscenter, samt et flot spa med blandt andet therma-bade og hammam. Foruden hovedrestauranten ligger her også en spansk á la carte restaurant, El Racó del Canigó, som varmt kan anbefales hvis man er til traditionelle spanske retter.
De cirka 2 timer fra Barcelona, 40 minutter fra Girona, 7 km fra Figueres og 25 km fra Costa Bravas kystlinie, gør Torremirona Golf & Spa hotel til en dejlig spansk golf getaway.

FILM
 

Priser

Ferie for alle 2020
Med dette messetilbud får du 7 nætter i et af hotellets dobbeltværelser inklusive morgenmad og middage. Derudover er fly fra Aalborg, Billund eller Kastrup inkluderet, samt bagage og transport af golfbag. Der er desuden en lejebil til rådighed.

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. bagage og golfbag
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
Middage inkl. drikkevarer
4 runder golf på TorreMirona Golf
1 adgang til Spa Dubhé
Lejebil Opel Corsa el. lign. ved AVIS
 

Periode 2019/2020 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.                  7.995 7.995 7.995  

 

En pakke på Torremirona kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf på Torremirona
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2019/2020 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  6.995 7.495 7.995 7.995 7.495 8.495 8.995 9.495 8.995 7.995 7.495 6.995

 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning