Skip to main content

Torremirona Relais - SPAR 1200,- pr. person

MESSETILBUD - SPAR 1.200,- PR. PERSON - BOOK INDEN D. 01. MARTS.

Torremirona Releais Hotel Golf & Spa Resort byder på en fantastisk golfoplevelse i skønne omgivelser med udsigt til Pyrenæerne, og blot 35 km til den fransk/spanske grænse. I forbindelse med hotellet ligger en af Costa Bravas ældste golfbaner - Torremirona Golf Club. Et ophold på Torremirona kan kombineres med et kulturelt indslag til byen Figueres, hvor du kan besøge Dali-Museet og de nærliggende golfbaner Perelada Golf og PGA Catalunya . Tag forbi The Stadium course på vejen tilbage.


Golfbanen
En dejlig golfbane venter gæsterne med første tee lige ved hotellet. Torremirona Golf Club blev etableret i 1992 og er 6.201 meter. Den ligger lige ved hotellet, og er en klassisk spansk parkbane med bølgende fairways, store kuperede greens og smukke søer. Hele området er indrammet af gamle pinjetræer, og med Pyrenæerne i baggrunden er scenen sat til store golfoplevelser! De første 9 huller er mere krævende med smalle og bølgende fairways. Banens signatur hul møder man allerede på hul 5, et par 3 på 170 meter fra gul tee med mindre ø-green. På de sidste 9 huller åbner banen sig, og dermed letter at komme på green. Golfklubben byder på en dejlig proshop med et varieret udvalg af tøj og udstyr.

Kort

Hotel

TorreMirona Relais Golf & Spa Resort
TorreMirona Relais Golf & Spa Resort
Torremirona Releais Hotel Golf & Spa Resort byder på en fantastisk golfoplevelse i skønne omgivelser med udsigt til Pyrenæerne, og blot 35 km til den fransk/spanske grænse. I forbindelse med hotellet...