Skip to main content

Torrenueva Park (Hotelklasse: 3+ stjerner)

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Hvis det er det vigtigste for dig, så skal du på Torrenueva Park beliggende i La Cala.
Lejlighederne er standard lejligheder men med nye badeværelser, men udsigten er femstjernet og med 10 minutters gang til La Cala by og stranden og det kæmpe udvalg er restauranter og barer er dette stedet for de gæster som ønsker at kunne gå rundt, når man ikke er ude at spille golf.

Resortet
Resortet er et mindre resort med ”kun” 43 lejligheder. Der er en reception hvor man kan få sig en sludder med de søde piger som tager sig godt af gæsterne. Der er en udendørs pool. Der er lagt vægt på gæsterne sikkerhed og helbred og der er således opsagt Tv overvågning på hele området og en sikkerhedsvagt paltruljerer desuden. Der er gratis parkering uden for lejlighederne.

Ønsker man mere adgang til flere butikker m.m, ligger Fuengirola (og Miramar shopping center) kun 10 km fra resortet.

I La Cala kan man også få adgang til den nye boardwalk som følger kysten hele vejen næsten ud til Cabopino. Tjek denne video og se denne fantastiske mulighed for at motionere eller bare nyde omgivelserne.


Lejlighederne
Alle lejligheder har to soveværelser og ét nyrenoveret badeværelse. Køkkenet er veludstyret – dog med en mindre ovn og ingen opvaskemaskine (der er dog vaskemaskine). Der er high speed wifi og mere end 200 tv kanaler og air condition. På opfordring fra Skandinaver er lejlighederne også blevet opgraderet med vattæpper. Ved ankomst står der vand og en flaske vin klar i lejligheden. 
Lejlighederne har enten altan eller dem i stueplan – en lille have, som alle er syd/vest vendt.
Overnattende gæster er velkomne. De skal registreres i receptionen og der betales et gebyr på 10 euro pr. nat pr. person, som betales direkte til resortet. 

Golf 
Der findes et væld af golfbaner i området, men for vores long stay gæster anbefaler vi en GF pakke med spil på El Chaparral og Cabopino som begge ligger inden for 10 minutters kørsel fra resortet. Begge baner er kuperede men der er buggy inkluderet i prisen.
Se hvordan El Chaparral Golf Club tager sig ud

Priser & pakker

En Long Stay pakke på Torrenueva Park kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r Aalborg, Billund, Kastrup eller Hamburg til Malaga inkl. kuffert og golfbags
28 nætter i lejlighed med to soveværelse - selvforplejning 
16 runder golf fordelt på El Chaparral & Cabopino - inklusiv buggy* 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2021/2022: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  12.995 13.695 14.495 17.195  -   -   -   -   -  16.790 14.895 13.195

 

*Tee tider på Cabopino mellem kl. 08.00-09.00 og på El Chaparral mellem kl. 07.50-08.50 eller efter kl. 13.00. Skulle du ønske en pakke med tee tider uden restriktioner, så kontakt os. Vi kan tilbyde flere forskellige pakker. 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Sightseeing

Bor man på Torre Nueva Park, har man den hyggelig kystby La Cala inden for 10 minutters gang. Her er der mange gode og hyggelige restauranter og barer.

Vi man have tapas, kan Picoteo anbefales. Ellers er der El Gusto og skal det være rigtig godt (og noget dyrere) er der Little Geranium. Er man mere foukseret på vinen, og vil måske bare have lidt let at spise, så prøv Pura Cepa Vinoteca.

Er man til shopping er det nærmeste mulighed shopping centeret i Fuengirola, Miramar. Alternativt, kan man vælge La Cañada i Marbella eller Plaza Mayor som ligger i Malaga ved lufthavnen. Her er der også et mærkevareoutlet. Man bør heller ikke snyde sig for en tur til Malaga by, hvor man kan ose rundt i de små hyggelige gader. Hvis man er til de lokale markeder med, læder- og kopivarer m.m, så foregår det om onsdagen på den store parkerings plads der ligger parallelt med hovedvejen – ved side af den lille 9 huls bane La Noria.

Er man til kulturelle oplevelser, er der massere af muligheder fx i Malaga by med Picasso museet, Katedralen, Thyssen Muesum eller nogle af de mange andre. Man kan også besøge en Tyrfægterarena – de findes i alle byer. Man kan fx vælge Mijas (Den hvide by) så kan man samtidig nyde den fantastiske udsigt derfra.

Er man til heldags udflugter kunne nogle forslag være Ronda, Gibraltar, Sevilla, ”Kongestien”, Selwo Aventure i Estepona eller Zoo (Bio Parc) i Fuengirola.

Da Caddie Golf er repræsenteret fysisk på Costa del Sol er vi altid behjælpelige med specifikke ønsker om det er en ridetur i den skønne natur, en vinsmagning, Kite surfing eller noget helt andet. Når du booker med os, får du desuden link til en omfattende restaurant guide og detaljeret beskrivelse af forslag til udflugtsmål og en oversigt over relevante arrangementer i området. Vi tilbyder endvidere mulighed for deltagelse i aktiviteter som petanque, bridge, yoga m.m sammen med andre danskere. 

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedRejsemålLedige pladserPris fra
28-09-2023AalborgLong stay Torrenueva - Bo skønt med 3 golfbaner inkl. buggyMere end 819.785,-Book
30-09-2023AalborgLong stay Torrenueva - Bo skønt med 3 golfbaner inkl. buggyMere end 821.375,-Book
11-10-2023AalborgLong stay Torrenueva - Bo skønt med 3 golfbaner inkl. buggyMere end 819.645,-Book
28-10-2023AalborgLong stay Torrenueva - Bo skønt med 3 golfbaner inkl. buggyMere end 817.675,-Book
29-10-2023KastrupLong stay Torrenueva - Bo skønt med 3 golfbaner inkl. buggyMere end 817.495,-Book
04-11-2023AalborgLong stay Torrenueva - Bo skønt med 3 golfbaner inkl. buggyMere end 818.625,-Book

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning