Skip to main content

LADIES WEEK - Bliv forkælet med Spa og golf i Grækenland

LADIES WEEK I MARTS 2020 - Hvem kunne ikke tænke sig én uge sammen med veninderne i luksuriøse omgivelser på kvindernes internationale dag
Tag dine veninder med under armen og drag afsted til Costa Navarino, som er en helt fantastisk kyststrækning i Grækenland. Ugen yder på et fantastisk program med gourmet mad på forskellige restauranter, shopping, Spa oplevelse og gratis adgang til SPAet hele ugen, hyggelige aftener med kvinder fra hele verdenen og masser af grin og socialt samvær.

Der bliver afviklet en afslappet golf turnering med delt buggy på 4 runder delt på de to dejlige golfbaner Bay og Dunes course. Der vil være en PGA Pro tilstede, som vil kunne give jer lidt fif en af dagene og igen vil der være sørget godt for jer.
Matchen bliver spillet i forskellige formater, som Texas scramble, Individuel slagspil og stableford, greensomes og fourball best ball, hvilket de er eksperter til på Costa Navarino I at afholde. 

Eventet er støttet af Taylormade og Women & Golf.

Syntes du det lyder interessant, så kan du enten booke online herunder eller ringe til os på 43 228 100.

Artikel om Ladies week
https://www.womenandgolf.com/travel/european-travel/7531-international-women-s-day-signals-festival-at-costa-navarino-golf


Bag om The Westin Resort Costa Navarino
Ved stranden ud til det Ioniske Hav i Kalamata ligger dette fantastiske hotel, som har fået flere priser for ”Bedste golf resort”.

Hotellet blev bygget af den græske skibsreder og iværksætter Vasilios Konstantakopoulos, hvis ønske var at skabe et ferieparadis, så flere mennesker kan se og opleve hans Grækenland. Han startede i midten af firserne med at opkøbe og olivenmarker fra over 1000 forskellige bønder. For at gennemføre drømmen skulle han bruge 2.500 hektar jord. I maj måned 2010 åbnede så The Westin Resort Costa Navarino - Vasilios Konstantakopulos døde få måneder efter åbningen af hotellet.

Kort

Hotel

The Westin Costa Navarino
The Westin Costa Navarino
Westin Resort Costa Navarino er et fantastisk resort med beliggenhed ud til det Ioniske Hav, og lidt over en times kørsel fra Kalamata. Resortet fik prisen som Europas bedste golfresort i 2017, og lig...