Skip to main content

The Westin Costa Navarino (Hotelklasse: 5 stjerner)

Westin Resort Costa Navarino er et fantastisk resort med beliggenhed ud til det Ioniske Hav, og lidt over en times kørsel fra Kalamata. Resortet fik prisen som Europas bedste golfresort i 2017, og ligger i den smukkeste natur mellem oliventræer og vinmarker.

Golfbaner

Dunes Course ligger ved hotellet og er designet af tidligere US Masters Ryder Cup kaptajn Bernhard Langer. Banen er meget varieret - her spiller du både langs vandet, i høje klitter og i frugt- og olivenlunde.
Bay Course ligger 7 km fra hotellet (gratis shuttlebus). Banen er designet af den anerkendte arkitekt Robert Trent Jones. Banen har en helt unik beliggenhed i den smukkeste natur blandt kløfter og oliventræer. Buggy er inkluderet når du spiller på Bay Course, da banen er lettere kuperet.

Hotellet
På Westin Resort Costa Navarino finder du et stort udvalg af lækre værelser. Værelserne er store og lyse, alle med terrasse eller balkon. Derudover har alle værelser også aircondition, minibar, tv, hårtørrer og gratis WIFI. På resortet finder du også flere forskellige restauranter, pools, wellnesscenter og squashbaner.

Video om The Westin Costa Navarino


PGA Pro taler om The Westin Costa Navarino

 

Priser

En pakke på The Westin Costa Navarino kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf fordelt på Bay & Dunes Course, East og West course
Buggy på alle runder
Lejebil inkl. fri km & std. forsikring 

Periode 2021/2022 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  14.445 14.445 16.785 16.785 16.995 - - - 16.995 16.995

16.785

-


Er du tidligt ude? Bookes rejsen senest 150 dage før afrejse, vil du i udvalgte perioder kunne få en rabat svarende til mellem 3-18% på ovennævnte priser.

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.
 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning