Skip to main content

The D Hotel (Hotelklasse: 4 stjerner)

Nyd et ophold på dette 4-stjernede hotel med dejlige moderne værelser ud til floden ”River Boyne” midt i centrum af Drogheda og ganske tæt ved de ”hidden gems” links baner Seapoint og County Louth Golf Club På dette hotel får I det hele indenfor rækkevidde – Herunder shopping, byliv og fantastisk links golf!

Hvorfor vælge The D-Hotel? 
The D-Hotel er et skønt 4-stjernet hotel med 111 lyse og rummelige i moderne stil. Der tilbydes forskellige værelsestyper, hvor du kan vælge værelser med river view, Familieværelser med plads til 4 personer, værelser med balkon eller hjørneværelser med større balkoner, så der er lidt for et hvert behov. Badeværelserne har enten badekar eller bruser og gratis toiletartikler. Hotellet tilbyder gratis wi-fi på fællesarealerne, og rabat på parkering ved hotellet som hotelgæst.

Der findes to restauranter på hotellet, Goodwins Steakhouse & Grill og en Bar menu på The Hops med skønne kødretter, burgere og et godt udvalg af øl og cocktails. Goodwins Steakhouse er Droghedas nr. 1, hvor du kan få Irsk kødretter, grillet seafood og creative cocktails. The Hops Bar er en hyggelig irsk bar, hvor du naturligvis kan få din Guinness eller den lokale microbryggeri øl. De tilbyder også et godt udvalg af drinks og gin til ikke øl drikkeren.

Hotellet ligger i forbindelse med the Scotch Hall shopping center og kun et stenkast fra hyggelige lokale pubs og restauranter.

Så vil I nyde den Irske kultur med masser af udfordrende og sjov golf, så ring til Caddie Golfrejser og sørg for at booke en plads på dette skønne hotel, med de legendariske ”hidden gems” golfbaner. Vi er klar til at hjælpe på telefon 43 228 100.

Hvorfor vælge netop dette område i Irland? 
Området omkring The D-Hotel har det hele, med både hyggelige pubs, restauranter og links golfbaner indenfor kort afstand og shopping, den irske venlighed og ikke mindst perfekte golfforhold! Her er en gennemsnitstemperatur på 18-25°C fra april - september. Regn er altid et spørgsmål om det falder i Irland, men der er en årsag til at det er en grøn ”Ø”, men til gengæld, så er det godt for de fantastiske links golfbaner i nærheden. Så vi kan varmt anbefale Irland fra Slut marts – slut september. Vær dog på opmærksom på, at de gode priser og tilbud ligger udenfor denne periode.

Hvad er karakteristisk for golfbanen Seapoint?
Seapoint Golf Club er en seaside links bane, hvor du vil blive underholdt hele vejen rundt. Når du starter ud vil du nok undre dig over layoutet, men når du rammer hul 6, som er et dejligt Par 5 –, så starter de beundringsværdige links huller krydret med masser af udfordring.
Spar på dine kræfter, da de sidste 3 huller vil sætte sig i din hukommelse, men ”breathtaking” udsigter udover havet og Morne bjergene.
Hav altid Padraig Harringtons ord med i baghovedet ”There is not a weak hole on the entire golfcourse”.

Hvad er karakteristisk for golfbanen County Louth Golf Club?
Velkommen til County Louth Golf Club en “hidden gem” også kendt som Baltray i daglig tale, som ligger blot 40 minutter fra Dublin lufthavn tæt ved byen Drogheda. Det er helt klart en af de link perler, som ikke har samme kendskab grad som andre populære linksbaner omkring Dublin, men som kan levere en golfoplevelse, som er højde med mange af de kendte links baner. Den er rangeret som den 8. bedste bane i Ireland.
Banen blev grundlagt i 1892 og har gennem historien haft ry for at producere nogle af Irlands bedste golfere. I 1938 blev den re-designet af Tom Simpson og Molly Gourlay og fremstår som en fair test for amatør golferen, hvor vinden kan spille en væsentlig rolle i dit spil. Der spilles direkte ud til det Irske Hav og River Boyne.

Hvad er karakteristisk for golfbanen Laytown & Bettystown Golf Club?
Laytown & Bettystown golf links er én af de 58 links baner der ligger i Irland, som du absolut ikke vil misse at spille, når du er på den grønne Ø.
Banen går tilbage fra 1909 og i midten af 1910´erne blev banen udvidet til den vi kender i dag. Ser man tilbage i historien, så har  både W.C Pickeman of Portmarnock Fame, Cecil Barcroft, som har designet Carlow, The Castle og Skerries været indvolveret i tilblivelsen af denne skønne bane.
Banen ligger syd for Drogheda og er en traditionel links bane beliggende ud til det Irske hav.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning