Skip to main content

The Courtyard Hotel - Leixlip (Hotelklasse: 4 stjerner)

På The Courtyard Hotel vil du opleve ægte Irsk stemning og kort afstand til nogle af Irlands og County Kildares bedste golfbaner som K-Club, PalmerstownHouse og Cartonhouse.

Hotellet
I skønne omgivelser ved Liffey floden ligger The Courtyard Hotel i den hyggelige landsby Leixlip. Med kun 40 værelser, 2 restauranter og traditionel atmosfære i baren, er hotellet ikke kun besøgt af gæster, men også de lokale kommer og nyder en forfriskning i hotellets barer. Alle værelser er dekoreret i varme farver og i traditionel irsk stil. Værelserne har hvert en dobbeltseng og en enkeltseng.
Kun 25 km fra lufthavnen og 20 km fra centrum af Dublin ligger hotellet i den hyggelige irske landsby Leixlip. Alt efter sæsonen, kan du være heldig at opleve livemusik op til fem aftener om ugen, og i River Bank restauranten er der A la Carte servering for gæsterne. 

FILM - se videoen ved at klikke på billedet 

Palmerstown House
Moyvalley Golf Club
Castlenok Golf Club

Øvrige golfbaner
Castleknock Golf Club, County Louth Golf Club, Kileen Castle Golf, Luttrellstown Castle Golf Club, Portmarnock Links, K-Clubs Palmer, Smurfit Courses og Royal Dublin Golf – vi tænker at du formentlig genkender nogle af disse baner. Gennem tiden har de været vært for Ryder Cup, Solheim Cup, The Open og adskillige Irish Open. Flere fantastiske golfoplevelser åbner sig, når du bor på The Court Yard Hotel, hvor der maksimalt er 25 minutters kørsel til den bane, som ligger længst væk.   

Priser

En pakke på The Court Yard kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
4 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
3 runder fordelt på Castleknock, County Louth & Kileen Castle Golf Club
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring

Periode 2022/2023     MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT    
Pris pr. person fra      8.495 8.495 9.995 9.995 10.595 9.995 9.495 8.995    


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning