Skip to main content

Long stay: Terrazas Costa del Sol + golf på San Roque

San Roque New Course – Et fantastisk tidsbegrænset tilbud! - Ubegrænset spil på et historisk anlæg. Vi er beærede og glade for at kunne tilbyde vores long stay gæster denne unikke mulighed for at spille golf på et enestående og meget populært anlæg i Spanien - San Roque.

De fleste har hørt om San Roque Golf Resort og Old Course udmærker sig i særdeleshed. Old Course har lige været lukket i næsten et år pga renovering og også klubhuset som tidligere var privat bolig, er nænsomt blevet opgraderet med tanke for at bevare det klassiske udsende men alligevel opgradere til et moderne udtryk.

San Roque er beliggende i Sotogrande for foden af Sierra Bermeja bjergene. New Course er en par 72 bane, designet af Perry Dye (søn af den berømte Pete Dye) og Severiano Ballesteros. Banen åbnede i 2004 og har siden været en stor succes. Selv om den er en relativ nye bane, har den et modent layout.

New Course er en udfordring for alle og byder på dramatisk udsigt til både bjerge og hav. Du bliver helt sikkert ikke skuffet.

Et tidsbegrænset tilbud - KUN HOS CADDIE GOLF!!
Som long stay gæst hos Caddie Golf, kan vi i januar og februar tilbyde dig ubegrænset golf på San Roque New Course. Vi booker de første tre tider og resten kan du booke 48 timer i forvejen – uden tidsrestriktioner – det vil dog ikke være noget problem at booke tider på denne tid af året.

Helt konkret - det får du på San Roque:

  • Ubegrænset golf – spil så meget I vil
  • Vi kan booke de første tre tee tider
  • Efterfølgende tee tider kan kun bookes 48 timer i forvejen, men på den årstid vil det ikke være svært, at få tee tider
  • INGEN restriktioner på tider
  • Pakken inkluderer kun GF så I skal selv betale for eventuelt trolley eller buggy (banen kan gåes)
     

Tager du også på long stay for at nyde solen og udsigten, så vælg Terrazas Costa del Sol.  Selve lejlighederne er måske ikke noget særligt, men de fleste terrasser har eftermiddagssol  og udsigt og vil du gerne have solsenge der, skal du blot selv sørge for det. Udsigten bliver man aldrig træt af og man skal lede længe efter for at finde noget tilsvarende. Resortet ligger højt og man kun derfor fra de fleste lejligheder nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet og Gibraltar og beundre de flotte farver i solnedgangen.

Vil man tilføje en ekstraordinær golf oplevelse til sin ferie, kan man jo prøve kræfter med nogle af de mere eksklusive baner i området, fx Valderrama eller Finca Cortesin.

Der er kort afstand (i bil) til både La Duquesa og Sotogrande hvor man kan nyde lystbåde havne miljøet og de mange restauranter og barer. Vil man gerne føje kulturelle oplevelser til sin ferie, kan man jo besøge Gibraltar (husk pas!) eller surferbyen Tarifa eller måske endda tage et smut til Marokko. 

Læs mere om lejlighederne i bunden af siden.

Det med småt - Ofte stillende spørgsmål

Ofte stillende spørgsmål 
Da du nu skal afsted i lang tid, så opstår der ofte en masse spørgsmål, som man gerne vil kende på forhånd. Vi har derfor samlet alle de spørgsmål, som vi har fået stillet igennem tiderne af vores kunder.

Dette har vi gjort for, at du kan føle dig tryg, når du skal bestille din rejse samt rejse ud. 

Vi håber, at dette besvarer dine spørgsmål ellers må du endelig tage fat i os.

Læs her alle de ofte stillede spørgsmål - KLIK HER

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
28-10-2023AalborgTerrazas Costa del SolMere end 812.695,-Book
29-10-2023KastrupTerrazas Costa del SolMere end 812.795,-Book
04-11-2023AalborgTerrazas Costa del SolMere end 813.525,-Book

Hotel

Terrazas Costa del Sol
Terrazas Costa del Sol
Storslået udsigt over Middelhavet og Gibraltar og eftermiddagssol. Hvis det er nogle af de vigtigste faktorer for dit long stay – så skal du vælge Terrazas Costa Del Sol. Terrazas Costa del Sol er bel...