Skip to main content

Mauritius - Tamarina Golf - VINTER TILBUD SPAR OP TIL 8.595,-

Har du aldrig været på Mauritius, så kan du komme det nu til reduceret pris? Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel tilbyder nu alle golfere et NYT VIRKELIGT godt tilbud, hvor du kan spare flere tusinde kroner på din rejse indtil januar 2023.  Det er sjældent, at vi oplever et tilbud i denne kaliber fra Tamarina.

BOOK SENEST D. 30. januar 2023 
for at få andel i dette tilbud.

Golfbanen
Mauritius er noget særligt når det kommer til golfture, og det samme kan siges om Tamarina. Her finder du en lettere kuperet 18-hullers golfbane, designet af Rodney Wright og åbnet i 2006. Beliggenheden mellem Remparts massivet og den smukke vestkyst er helt unik, og det er ikke uvant at støde ind i farverige fugle og aber når du bevæger dig rundt på banen. Vi kan booke tee tider til de 3 første dage og resten skal bookes dernede under jeres ferie. 

Hotellet
Tamarina Golf & Spa har en suveræn beliggende direkte ud til en dejlig hvid sandstrand med azurblåt hav. En særdeles indbydende lokation - særligt efter en aktiv runde golf.
På resortet vil du opleve en afslappende stemning med service helt i top og et all inclusive koncept, hvor du bestemt får noget for pengene. Hotellet har flere pools og hele tre restauranter, hvor lækre retter tilberedes af dygtige kokke.

Føler du dig fristet, så kan du læse mere om golfbanen og hotellet længere nede på siden under hotellet. 

Video: Kristian fra Caddie Golfrejser fortæller om Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel


Video fra Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

 

Kort

Hotel

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel
Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel
Bestil din næste golfferie til fabelagtige Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel. Det 4-stjernede golfresort på Mauritius' vestkyst byder på luksus, en afslappende atmosfære og en dejlig golfbane omkrans...