Skip to main content

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel (Hotelklasse: 4 stjerner)

Bestil din næste golfferie til Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel. Det 4-stjernede golfresort på Mauritius' vestkyst byder på luksus og en afslappende atmosfære, hvilket danner de perfekte rammer om din næste golfrejse. 

Golfbanen
Mauritius er noget særligt når det kommer til golfture, og det samme kan siges om Tamarina. Her finder du en lettere kuperet 18-hullers golfbane, designet af Rodney Wright og åbnet i 2006. Beliggenheden mellem Remparts massivet og den smukke vestkyst er helt unik, og det er ikke uvant at støde ind i farverige fugle og aber når du bevæger dig rundt på banen. Golfbanen er en par 72, og med en afstand på 6.886 meter fra championship tee, så er der gode udfordringer i vente. All inclusive konceptet er også en del af banen, så du kan nyde en god frokost efter dagens runde. Desuden er der en runde golf inkluderet pr. dag du overnatter på hotellet.

Hotellet
Tamarina Golf & Spa ligger ud til en dejlig hvid sandstrand med azurblåt hav. En indbydende lokation - særligt efter en runde golf.
På resortet vil du opleve en afslappende stemning med et all inclusive koncept, hvor du bestemt får noget for pengene. Hotellet har tre restauranter. Hovedrestauranten serverer alle måltider på dagen, aftenens middag serveres enten som buffet eller a'la carte. Du kan også finde en snackbar ved poolen, samt en lækker frokostrestaurant ved klubhuset. Har du valgt all inclusive er drikkevarer inkluderet mellem kl. 11-23. Hotellet har 50 værelser, som er opdelt i tre kategorier, 30 deluxe værelser, 12 deluxe havudsigt værelser samt 8 deluxe værelser “beachfront”.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning