Skip to main content

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel (Hotelklasse: 4 stjerner)

Bestil din næste golfferie til fabelagtige Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel. Det 4-stjernede golfresort på Mauritius' vestkyst byder på luksus, en afslappende atmosfære og en dejlig golfbane omkranset af flot natur, hvilke danner de perfekte rammer om din næste golfrejse til Mauritius. 

Golfbanen
Mauritius er noget særligt når det kommer til golfture, og det samme kan siges om Tamarina. Her finder du en lettere kuperet 18-hullers golfbane, designet af Rodney Wright og åbnet i 2006. Beliggenheden mellem Remparts massivet og den smukke vestkyst er helt unik, og det er ikke uvant at støde ind i farverige fugle og aber når du bevæger dig rundt på banen. Golfbanen er anlagt, så den både er teknisk udfordrende, men samtidig giver uovertrufne udsigter til Mauritius´ smukke natur, Rambart-bjerget og Tamarinbugten. Golfbanen er en par 72, og med en afstand på 6.886 meter fra championship tee, så er der gode udfordringer i vente. All inclusive konceptet er også en del af banen, så du kan nyde en god frokost efter dagens runde. Desuden er der en runde golf inkluderet pr. dag du overnatter på hotellet. Tamarina Golf Club byder desuden også på driving range og et golfakademi, hvor både børn og voksne kan få golfundervisning. 

Hotellet
Tamarina Golf & Spa har en suveræn beliggende direkte ud til en dejlig sandstrand med azurblåt hav. En særdeles indbydende lokation - særligt efter en aktiv runde golf.
På resortet vil du opleve en afslappende stemning med service helt i top og et all inclusive koncept, hvor du bestemt får noget for pengene. Hotellet har flere pools og hele tre restauranter, hvor lækre retter tilberedes af dygtige kokke. Hovedrestauranten LÉscale serverer alle måltider på dagen, og de kan nydes med en betagende udsigt over Tamarinbugten. Morgenmaden består af en stor morgenmadsbuffet, mens aftenens middag enten serveres som buffet eller a'la carte. Ved poolen finder du også en snackbar, samt en lækker frokostrestaurant ved klubhuset, hvor en velfortjent pause kan nydes med en panoramaudsigt over Rempart-bjerget og den grønne golfbane. Har du valgt all inclusive er drikkevarer inkluderet mellem kl. 11-23. Trænger du til lidt selvfokælelse, så er Tamarin Golf & Spa det rette sted. I hotellets spaafdeling er der nemlig et bredt udvalg af forskellige behandlinger med fokus på velvære for krop og sjæl. Hvis energien ikke er opbrugt, så råder hotellet også over en tennisbane og et mindre fitnesslokale.  

Hotellet har 50 værelser, som er opdelt i tre kategorier, 30 deluxe værelser, 12 deluxe havudsigt værelser samt 8 deluxe værelser “beachfront”. Deluxe værelserne er 39 m2 og beliggende i enten stueetagen, 1. sal eller 2. sal og har alle en møbleret balkon. Værelserne er indrettet i varme farver og naturmateriale, som giver en hyggelig stemning. 

Video

Priser

En pakke på Tamarina kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
10 nætter i deluxe værelse inkl. halvpension 
9 runder golf på Tamarina Golf Club *
Alle transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra 

18.995

19.995 18.995 17.995 17.995 16.995 17.995 16.995 15.495 17.995 17.495 16.995

* Ingen greenfee på ankomst og afrejsedagen.

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning