Skip to main content

Spil Konge golf i Portugal - Praia del Rey

Nyd efterårets storslåede golfbaner i Portugal inden du går vinteren i møde i Danmark. Praia del Rey Golf Resort er et fantastisk resort, som ligger blot 1 time fra Lissabon lufthavn, som har to fantastiske golfbaner, som er noget af det bedste golf som Portugal har at byde på. 
Pakken indeholder en stor rummelig lejlighed, som er super velegnet til familien, vennerne eller to par, som nyder hinanden selskab og ikke mindst har golf som interesse. Lejlighederne ligger meget tæt på golfklubben Praia del Rey, så en evt. morgenmad eller frokost kan indtages såfremt det lyster. 

Golfbanerne
Der er virkelig meget god golf i denne region! Praia Del Rey Golf og West Cliffs er bestemt et besøg værd for golferen, som leder efter links-style golf. Banerne ligger på resortet med maksimalt 1-5 minutter kørsel fra hotellet. Praia Del Rey er en kombi af Park- og Links-style bane med 18 huller, der er designet af Cabell B. Robinson, hvor land og Atlanterhavet går ud i et. Specielt hul 12-15, hvor du oplever en ægte Seaside Course på skrænten til Atlanterhavet.

West Cliffs er kommet til i juni 2017. Med sine 18 huller designet af Dye Design Group fuldendes for alvor dette resort med endnu en uovertruffen golfbane med enormt European Tour potentiale. Den er ikke nem, men en stor fornøjelse at spille. Den er allerede klatret op blandt Europas top-10 golfbaner, og dermed en god grund for dem, som tidligere har besøgt Praia del Rey at komme tilbage igen.


Indkvartering i lejligheder eller villaer
Vi skal ikke længere tilbage end til 2007, hvor Praia Del Rey Golf & Beach Resort blev til Europas bedste golfresort. Resortet har dejlige lejligheder og villaer tæt på golfbanen Praia D’El Rey. Lejlighederne er bygget således, at man kan vælge at bo ved golfbanen og havet. Lejlighederne er self-catering, men ønsker man ikke at stå for maden, så kan alle dagens måltider indkluderes på enten det 5-stjernede Marriott Hotels fem restauranter eller i klubhuset. Lejlighederne er store, luksuriøse og med enten egen have eller balkon. Selve resortet er placeret på en af Portugals mest maleriske kyststrækninger på kanten af Atlanterhavet. Kun få hundrede meter er der fra lejlighederne til stranden.

Ønsker du at rejse på et andet tidspunkt?
Det kan sagtens lade sig gøre - klik her for at se vores FRA priser og eller FORESPØRG her.

Ønsker du at rejse fra Jylland -så tag fat i os ved at ringe til os på 43 228 100 eller forespørg her

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
4/12KastrupPraia del Rey ApartmentsMere end 86.795,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
28/1KastrupPraia del Rey ApartmentsMere end 86.795,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
20/2KastrupPraia del Rey ApartmentsMere end 86.795,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
27/2KastrupPraia del Rey ApartmentsMere end 87.195,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
6/3KastrupPraia del Rey ApartmentsMere end 87.195,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
20/3KastrupPraia del Rey ApartmentsMere end 87.195,-Book

Hotel

Praia del Rey Apartments
Praia del Rey Apartments
Er du ude efter en perfekt destination, hvor kvaliteten af golfbanerne er i top, gastronomien udsøgt og golfferie både kan kombineres med gutterne, en romantisk ferie eller træningsrejsen for elitehol...