Skip to main content

Spil golf og få en sving om - maj 2022

Spil golf og få en svingom – matchtur i Danmark med et twist - Vi gentager succesen fra d. 29. maj - 01. juni 2022.

Få en unik og eksklusiv oplevelse, når Caddie Golfrejser i foråret 2022 gentager denne tur i Danmark. Spil dejlig golf og få mulighed for at lære, hvor sjovt det kan være at danse på Lübker af selveste Vild Med Dans dronningen Anne Laxholm. 

’Spil golf og få en svingom ’-konceptet blev vel modtaget i 2021. Derfor gentager vi succesen, og tager igen med Anne & Hans Laxholm på matchtur til Lübker på Djursland. Arrangementet foregår i maj med et par gode dage med golf, masser af dans, hygge og socialt samvær.

I år vil der også være fornemt besøg af Lune Carlsen, som byder op til fællessang og dans i bedste Kim Larsen-stil. Jan Carlsen aka Lune Carlsen er en mand der altid har, og altid vil beundre den folkekære Kim Larsen. Alle kan glæde sig til en festlig afslutning på turen, vor Lune Carlsen dykker ned i Kim Larsens kæmpemæssige skattekiste og hiver hits op. Sammen med sin tro musikalske legekammerat Martin Jønsson, har Lune Carlsen igennem de sidste mange år, sørget for topunderholdning til mange events.Spil golf med Anne Laxholm
Som gæst på denne tur vil du både få mulighed for at spille et par gode runder golf på Lübkers fantastiske golfanlæg, spise god mad, lærer nye golfere at kende samt få et bedre indblik i det anerkendte dansepars liv, når de lærer fra sig når der danses.
Udover en helt unik danseoplevelse, giver dette ophold også mulighed for at lære det dygtige dansepars golfevner at kende. Anne og Hans er nemlig begge entusiastiske golfspillere, og spiller ligeledes med på Lübker på begge runder.

I løbet af matchturen vil der hver aften skrues op for hyggen med skønne madoplevelser fra Brasseriet på Lübker Golf Resort, samt dansetrin, anekdoter og historier fra Anne og Hans Laxholms lange karriere i dansens verden. Da vi spurgte Anne & Hans, hvad de mente ville være sjovt at prøve at danse på turen, blev følgende uddybet: ”Vi varmer lidt op med bare at bevæge os rundt i salen med vores partner. Så lærer vi jer lidt boogie (en slags forgænger til den jive I kan se i Vild med Dans), en dejlig ukompliceret dans, som kan danses til rigtig meget slags musik. Hvis der er stemning for det, og tiden tillader det, er det da også muligt, at vi tager de to første ture i lanciers ‘en, som mange sikkert husker fra deres skoletid.  En sikker vinder som de fleste elsker. Det betyder, at I er velrustet til at kunne danse lidt både mellem retterne om aften og bagefter. Vi glæder os til et par hyggelige dage på Lübker i maj 2022.”

Samtidig med at vi får dejlig motion, danser og lærer om dans, vil stemningen nok hæves et nøk eller to til vores store afslutningsfest, hvor der i samme forbindelse bliver kåret vinderen af turneringen.

Overnatning*
Grundpakken er lagt an på, at du bliver indkvarteret i en moderne lejlighed med 2 store soveværelser, køkken / stue med panoramaudsigt over golfbanerne og et dejligt stort bad, hvor man bor 4 personer sammen. Du kan naturligvis nøjes med at bo 2 personer i en lejlighed mod et tillæg pr. person på kr. 1.100,-. 
Ønsker du at blive opgraderet til en af de meget lækre villaer på hhv. 110 m2 eller 140 m2, så kan vi også klare det. Her kan der bo op til 6 personer, hvis du gerne ville det. Tag fat i os såfremt du ønsker dette.

Spiller du ikke golf?
Selvfølgelig kan ikke-golferen deltage :). Det er IKKE et must at spille golf på denne tur. På Lübker Square er der skønne faciliteter såsom fitness og et yderst luksuriøst spacenter, hvor der kan slappes af og nyde freden inden det går løs på de bonede gulve. Vi ønsker at inkludere alle i dette arrangement. For parret, hvor den ene ikke spiller golf, får den der ikke spiller golf følgende:
- 2 adgange til Spa-afdelingen
For singlen, så skal vi nok finde en partner, som du kan danse med, såfremt du har lyst til det. Intet problem - Dans og Golf er for alle.

Program
29. maj 2022
Ankomst til Lübker med check in fra kl. 15.
Vi mødes efter ankomst til en drink i baren og fortsætter videre ind til den dejlige middag.
Velkomst ved Anne & Hans Laxholm og Caddie Golfrejser. 

30. maj 2022
Efter en god nattesøvn, så står den dejlige morgenbuffet klar fra tidlig morgen. 
Første tee tid om formiddagen på Lübker. Startlisten for denne dag vil blive modtaget senest dagen før. After golf på terrassen, hvor der hygges.
For dem der lyster, vil Anne og Hans gerne invitere til en svingom inden middagen, så du er klædt bedst muligt på til aftenens middag med efterfølgende fest og dans.
Efter en god omgang dans og hygge, er det tid til at nette sig, og vi mødes til en dejlig middag om aftenen.

31. maj 2022
Efter endnu en skøn morgenmad går starten til næste match. Første tee off er om formiddagen.
After golf på terrassen, hvor der hygges. For dem der lyster, vil Anne og Hans gerne invitere til den sidste svingom - så du er klædt bedst muligt på til aftenens festmiddag med efterfølgende fest og dans. Efter en god omgang dans og hygge, er det tid til at nette sig, og vi mødes til en dejlig middag om aftenen. Vi afholder den afsluttende præmieoverrækkelse, hvor vinderen af ’Spil golf og få en svingom 2022’ kåres. Efter kåringen vil der igen vil være livemusik, hvor Lune Carlsen vil byde op til dans og sætte gang i festen sammen med den dygtige pianist Martin Jønsson, og de garanterer begge en folkefest i bedste Kim Larsen-stil.  

1. Juni 2022
Efter en god morgenmad, så kan du i ro og mag tjekke ud, tage en tur i Spaet eller spille en runde mere, dog for regning.
Tak for denne gang og vi glæder jer til at vi ses igen.

Vi glæder os til at se jer - Team Caddie Golf.Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Kort

Hotel

Lübker Golf & Spa Resort
Lübker Golf & Spa Resort
Velkommen til Lübker Golf & Spa Resort på Djursland – et blændende resort, som har noget specielt at tilbyde. Midt i den smukke østjyske natur kun 35 minutter fra Århus og ca. 2-3 timer fra København...