Skip to main content

Spil golf med en Ironman - Quinta da Marinha Golf Resort

Onyria Quinta da Marinha byder på golf i portugisisk topklasse. Her kan særligt en runde på Oitavos og Penha Longa kraftigt anbefales.

Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, er en skøn parkbane, som har været besøgt af mange danskere gennem årtier. Banen fremstår i fantastisk stand. Hoteldirektøren Joao, som er en god ven af huset, forstår virkelig at tilpasse golfbanen, så den stemmer overens med de forventninger man ofte har til et 5-stjernet hotel som Quinta da Marinha.

Hotellet er blevet gennem renoveret fra top til tå og fremstår yderst lækkert nu. Quinta da Marinha havde tilbage i 00´erne mange danske golfere og med denne renovering er de virkelig kommet stærk tilbage på banen. De har ligeledes lavet et fantastisk tilbud, hvor du kan spille udbegrænset golf på deres lækre Robert Trent Jones bane.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
4/12KastrupOnyria Quinta da Marinha 66.995,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
28/1KastrupDolce CampoReal Lisboa66.995,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
20/2KastrupOnyria Quinta da Marinha 66.995,-Book

Hotel

Onyria Quinta da Marinha
Onyria Quinta da Marinha
Onyria Quinta da Marinha byder på golf i portugisisk topklasse. Her kan særligt en runde på Oitavos og Penha Longa kraftigt anbefales. Golfbanerne Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, e...
Dolce CampoReal Lisboa
Dolce CampoReal Lisboa
Dolce CampoReal Lisboa, er et elegant kvalitetshotel med fuld fokus på en afslappende og hyggelig atmosfære. Hotellet har den perfekte beliggenhed, placeret i forbindelse med golfbanen og golfakademie...