Skip to main content

27-09-2019: Vil du spare penge på din næste golfrejse?

Vil du SPARE penge på din næste golfrejse?

Vi har oprettet vores kampagne side, som løbende vil blive opdateret med gode tilbud, som vi har forhandlet med vores leverandører.

Hvad er et godt tilbud?
Vi oplever ofte spørgsmålet "Har I et godt tilbud?" fra vores kunder. Et godt tilbud er et vidt begreb, som vi ofte forbinder med at vores kunde ikke har et overblik af prisniveauet for det enkelte land, region eller resort. I dette tilfælde er det vores fornemmeste opgave at hjælpe jer kunder igennem denne junglen af tilbud, kampagner, fødselsdags tilbud... Ja kært barn har mange navne. Hos Caddie Golfrejser ligger vi stor vægt på ærlig, hurtig respons og venlighed i enhver henvendelse - så du vil altid opleve at vi tager os godt af dig som kunde og giver os god tid til at spørge ind, hvad netop du og dine medrejsende har for behov.
Til det har vi derfor valgt at oprette "Kampagne tilbud", hvor du altid kan starte med og få et overblik af de nogle af de gode tilbud, som er udbudt... Hvem ved, det kan være at det tiltaler dig og bestillingen af en rejse gøres nemt ved blot at booke dem.Læs mere om hvad vi mener med Kampagne tilbud her?