Skip to main content

1 uges Sommer golf på Montado Golf Resort i Portugal

Er du hungrende efter at spille golf i sol og varme, så er du kommet til det rette sted. Montado Golf Resort ligger kun 30 minutter fra Lissabon ude i det naturskønne vinområde i Costa Azul. Deres 18 hullers bane med god udfordringer og udsøgt service tiltaler mange danske golfere.

Vi har modtaget dette specielle sommer tilbud, som vi håber at du finder interessant. Pakken er med 4 dejlige dages golf på Montado og ophold på det skønne 4 stjernede hotel på banen. Der er morgenmad og billeje inkluderet i tilbuddet og naturligvis en fly billet til Lissabon. Tilbuddet laver vi også med afgang fra hhv Hamburg og Aalborg, men du kan pt. kun booke afgang fra Kastrup online. Priserne med afrejse fra Hamburg og Aalborg ligger på samme niveau som fra Kastrup.
Så lav en forespørgsel her hjemmeside, send en mail til info@caddiegolf.dk eller ring til på 43 228 100, så vil vi glæde os til at hjælpe dig.

Lidt om hotellet og golfbanen
Golfbanen

Golfen foregår lige udenfor døren af Montado Golf Resort, et godt 18-hullers anlæg med fantastiske træningsfaciliteter. Montado Golf adskiller sig meget fra banerne syd for Lissabon. De omkring liggende vinmarker og flotte søer, gør runden på Montado til en oplevelse i sig selv. En god resortbane på 6.366 meter par 72, som karakteriseres af store greens og ø-green på 18. hul.
Montado har et godt samarbejde med Troia Golf, en fantastisk Robert Trent Jones bane med 18 huller, par 72 og faktisk blandt top 5 bedste baner i Portugal. Troia er et miks af links style og parkland, beliggende på halvøen blot en kort sejlads fra Setubal. Transporten er meget nem, sæt dig i transferen fra Montado, tag færgen, og bliv hentet af Troia Golf, 30 minutter senere ankommer du til et paradis af en golfbane.

Virtuel billeder fra Montado Golfbane - se alle 18 huller via dette link: http://visita.montadoresort.com/ 

Hotellet
Montado Golf Resort består af 93 værelser, alle med udsigt over golfbanen. Værelserne er moderne indrettet med tv, aircondition, minibar, internet adgang, badekar, hårtørrer og en dejlig balkon. På hotellet er der både fitnesscenter, sauna og en mindre indendørs swimmingpool. Poolen er omkranset af en skøn terrasse, hvor der er rig mulighed for at slappe af efter en god golfoplevelse. Hotellet rummer desuden en restaurant, der serverer et varieret udvalg af både regionale og internationale retter. Efter maden kan du nyde en drink i resortets lounge bar. 

 

Kort

Hotel

Montado Golf Resort
Montado Golf Resort
Dette moderne 4-stjernede resort er placeret på "the Country side" af Costa Azul, blot 15 minutter fra Portugals tredje største by, Setubal. Med hotellets beliggenhed og golfbanen lige udenfor døren,...