Skip to main content

Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village (Hotelklasse: 4 stjerner)

Frister det dig at tage en kølig drink i hængekøjen efter dagens runde golf, så skal du overveje Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village. Med en kombination af golf på Tazhazout Golf Club lige om hjørnet, strand, luksus og moderne bungalows direkte på stranden, er Sol House Taghazout det oplagte valg til din næste golfferie.

Golfbane
Kun få kilometer fra Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village ligger 27-hullers golfbanen, Golf Tazegzout. Kyle Philips har designet en lang række spektakulære golfhuller, der snor sig mellem smukke argantræer langs Atlanterhavskysten. Den afsluttes med spil over to dybe klippekløfter og endeligt på hul 18, spiller du op mod klubhuset, som har en uforglemmelige udsigt. Et imponerende mesterværk.


Bungalows
Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village tilbyder bungalows med plads til 2-5 personer. De lækre bungalows er komfortable og indeholder dobbeltsenge, eget badeværelse, aircondition, køleskab, fladskærms-tv og gratis WIFI.
Alle måltider foregår på hotellets restauranter, hvor buffet restauranten servere lokale og internationale retter. Du kan også besøge Stella Restaurant, som er en italiensk a'la carte restaurant. Play Bar er en snack bar, som er åben i løbet af dagtimerne. Baren på hotellet er altid åben, så snyd ikke dig selv for en god drink mens du nyder solnedgangen. Resortet har mange skønne faciliteter, blandt andet en dejlig spa afdeling.

Priser

En pakke på Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i House Bungalow inkl. morgenmad
5 runder golf fordelt på Taghazout, Soleil & Ocean  
All transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  9.995 9.995 9.995 9.995 Forespørg Forespørg Forespørg Forespørg 8.995 8.995 9.995 9.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning