Skip to main content

God golf og hygge ved Puerto Banus

Bo helt ud til vandet med to golfbaner i baghaven og flere andre golfbaner indenfor 15 minutters kørsel – Forkæl dig selv med et ophold på Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort til din næste golfferie.

Afgange er både ud af  Billund, Aalborg og Kastrup. 

Oplagt resort at samle venner. Golfbanerne ligger lige omkring hjørnet og Puerto Banus med det livlige natteliv og dejlige restauranter er indenfor 5 minutter.

Lidt om hotellet
Det dejlige 4-stjernede Hotel Beachfront ligger helt ud til middelhavet med en fantastisk sandstrand og golfbanen Guadalmina på sin ene side – hvem drømmer ikke om at sidde ved poolen med en kølig drink og nyde udsigten?

Golfbanerne
Guadalmina Golf Club var en af de første af sin slags i San Pedro tæt på Puerto Banus ved Marbella. Guadalmina regnes for en seaside bane, hvor du vil opleve, at vinden ofte er en vigtig faktor for spillet. Guadalmina North Course ligger mere inde i landet og er en klassisk parkbane samt den yngste af de to golfbaner. Inden for 5-15 minutters rækkevidde finder du mange andre fremragende golfbaner, som El Paraiso, Atalaya Golf Club (Old og New Course), Valle Romano Golf Club, Santa Clara Golf Marbella, der alle er værd at besøge.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
11/4BillundHotel Guadalmina Spa & Golf ResortMere end 85.958,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
13/4AalborgHotel Guadalmina Spa & Golf ResortMere end 85.595,-Book

Information

TILBUDDET SKAL BOOKES INDEN D. 15. FEBRUAR 2020 - AFREJSE TIL OG MED 15.06.2020

Hotel

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort
Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort
Bo helt ud til vandet med to golfbaner i baghaven og flere andre golfbaner indenfor 15 minutters kørsel – Forkæl dig selv med et ophold på Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort til din næste golfferie. G...