Skip to main content

Sensommer matchtur til Bornholm - September 2021

Slut sensommeren af med en matchtur til solskønsøen Bornholm. Pension Slægtsgården ligger rammerne til en fantastisk hyggelig tur.
Den lille hyggelige familieejet gård, ligger midt i Allinge Centrum blot 200 meter til centrum af havnen. Ønsker man at starte dagen med en dukkert, kan man med fordel hoppe i havet ved Allinge strand også blot et par hundrede meter fra Slægtsgården.

Omdrejningspunktet på gården, er ejer & ansvarshavende Sussi, som den første som står på gården og laver morgenmad til gårdens gæster. Derudover er hun ansvarlig for at værelserne skinner, og er først oppe hver morgen til at hæve dannebrog til tops i midten af den hyggelige gårdhave, der emner af blomster, liv og hygge. Sussi og familien Arvidsen har til sammen Slægtsgården. Den hyggelige gård ligger ikke langt fra området omkring Hammershus & Sandvig klipperne, som er et fantastisk smukt område.

En hel igennem familiær oplevelse, venter på Bornholm. Vi skal spille Rø banerne og Rønne på turen, alle 3 baner er i top klasse og er meget forskellige. Slægtsgården står som vanligvis klar med åbne arme og glæder sig til at tage imod glade gæster på denne matchtur.

Matchturledelse: Team Caddie Golf 

Dagsprogram

03. september 
Ankomstdag
Efter ankomst til Bornholm mødes vi og spiller første runde på Bornholms golf klub i Rønne. Teetid er kl. 13, og efter runden sætter vi kurs mod Slægtsgården, hvor Sussi står klar med nøglerne til værelserne de næste par dage. Om aften mødes vi til en hyggelig velkomstmiddag på gårdens restaurants.

04. september
Efter en god natte søvn står vi op til et lækkert morgenbord, inden vi sætter kurs mod Rø, hvor skal spille Old Course. Banen er designet ind efter de omstændigheder, dvs. mange klippesten, som bliver brugt som naturlig vegetation og er alt i alt en spændende oplevelse, man sendt vil glemme. Vi slår ud kl. 10:20 og efter runden hygger vi med en øl inden vi sætter kurs mod Slægtsgården. Om eftermiddagen er der mulighed for i samlet flok at gå op og se Hammershus, som er ca. 3,5 km hver vej, op igennem kuperet terræn, og dermed samle appetit til aftens middag igen på Slægtsgården.

05. september
Vi er nået til sensommerens finale runde på matchturen. Vi har mulighed for at sove længe, inden vi igen får serveret god morgenmad inden runden, som afvikles på Gudhjem New Course. Der venter igen en fantastisk golfoplevelse, når vi tee’er ud kl. 11:20 og spiller finale runden. Alle deltagere kan glæde sig til en fantastisk oplevelse, med området omkring Helligdomsklipperne på for ni og udsigt til havet på hul 4, som er signaturhullet. På bag ni venter en  oplevelse med lidt mere tæt pakket skov. De flotte fyretræer danner rammerne for en absolut smukt oplevelse. Efter runden tælles der scorekort sammen, så vi kan få offentlig gjort og fejret vinderen. Derefter vender vi retur til Slægtsgården  Om aften mødes vi til afslutningsmiddag.

06. september
Dagen er kommet til hvor vi skal hjemad. Efter en god morgenmad, tjekker vi ud af Slægtsgården og takker for en fantastisk tur.

Kort