Skip to main content

Schloss Fleesensee (Hotelklasse: 5 stjerner)

Schloss Fleesensee er den perfekte destination til en weekendtur i golfens tegn. Her kan du spille på en af Fleesensee’s 18-hullers mesterskabsbaner, som ligger i prægtig natur. Du kan også nyde en drink i den hyggelige Bar 1842, eller slappe af i det lækre spaområde. Middagen kan enten nydes i det store Orangerie eller i den lille hyggelige gourmetrestaurant "Blüchers".

Golfbanerne
Fleesensee Golf Club ligger få minutter fra hotellet, som er et af Europas største golfanlæg med 72 huller og et gigantisk golf akademi, hvor der tilbydes flere store short game områder og en driving range med masser af targets og plads. Schloss Platz Course er topgolfbanen, hvor du spiller i den hyggelige slotspark og nærliggende natur. Tee 1 starter ved hotellet, hvor du også slutter. Store majestætiske træer og bevoksning præger oplevelsen rundt på denne skønne par 72 golfbane. Du bør også tage et spil på Torgelow Course, en European tour golfbane, som har lagt fairways til Senior touren i 2000. Banearkitekten Ross McMurrray har mange store projekter på CV'et, som Twenty Ten Course på Celtic Manor, så der er sørget for god underholdning og masser af udfordringer. Oberlausitz-Course by Scholz Gruppe er en kortere golfbane, som er en anelse kortere på par 67 på 4.816 meter. Men tro ikke det er alt for let, de mange vandhazzarder sørger for spændende udfordringer på ruten.
Derudover er der to 9-hullers golfbaner, som kan spilles af golfere uden handicap, så du vil nemt kunne kombinere dit golfophold sammen med golfere uden et handicap.

Hotellet
Hotellet er beliggende i den skønne nordtyske natur, hvor du vil finde plads til både afslapning og fornøjelser. Blücher borgen, som blev bygget i 1842 kaldes i dag SCHLOSS Fleesensee, og er en kombination af den traditionelle og historiske stil med moderne elegance. De 179 værelser og suiter i både den historiske del og i de elegante nyopførte sidefløje, udgør de perfekte omgivelser for en vidunderlig golfferie. Ud over golf, kan du også tage på en ride- eller cykeltur,  eller slappe af i "SCHLOSS Spa".
Med en afstand på 280 km fra Puttgarden og 85 km fra Rostock er det en oplagt destination til en weekendtur. 

FILM
 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning