Skip to main content

20-05-2021: Savner du også smagen af Spanien?

Efter lang tids længsel, ser vi et tydelig lys for enden af tunnellen hvor vi igen frit kan bevæge os rundt i verden eller i hvert fald Europa. Så nu er smagen af Spanien meget nær.

Jeg vil derfor gerne dele denne fantastiske restaurant i Marbella, hvor de servere de bedste fiske retter, hvidvine og cava'er med den sublime udsigt til stranden i Marbella - et virkelig godt bud på en frokost, du skulle overveje efter en runde golf i nærheden. 
Bo du eksempelvis på Mimosas Suite i Puerto Banus eller Torrenueva Park på et af vores long stay, så har du max. 20 minutters kørsel dertil. Læs evt. mere om long stay på Solkysten på vores long stay site. Kunne du tænke dig, at vide, hvor den ligger, så tag fat i mig, så guider jeg dig gerne. 

Sommerferien er reddet!
Inden vi bevæger os videre ud i Gampas pil pil, så vil jeg blot oplyse dig, at vi har mange gode sommer tilbud til dig, som savner varmen, så klik ind på vores sommer tilbud og fornøj dig og bliv inspireret. Læs mere ved at KLIK HER



Gampas pil pil - hvad er det?
Ja, pt. er der jo et stykke vej til Marbella, så du kan også selv bringe smagen hjem i stuen, så hvad med en omgang Gampas pil pil?
Har du smagt ”Gambas pil pil” i Spanien? Det er ikke som man som nogle danskere tror, noget med at man selv skal pille rejerne. Det er rejer med masser af hvidløg og chili og fantastisk smag. Hvorfor ikke prøve at lave dem selv og for en aften være tilbage i Spanien?

Opskrift til 4 personer:
500 g store upillede rejer (alternativt kan pillede rejer benyttes – men så store som muligt)
1 dl vindrueolie
1 dl hvidvin
3 stk. Cayena Guindillas (små tørrede chilier)
12-15 fed hvidløg
½ tsk. Salt
½ tsk peber
½ tsk. Røget stærk paprika
Hakket persille til pynt

Tilberedning
Pil rejerne. Skær hvidløgene i fine skiver og hak chilierne fint og put alle ingredienser med undtagelse af rejer, op i en gryde og giv det et hurtigt opkog. Læg rejerne i små lerfade eller alternativt et større ildfast fad. Hæld ”saucen” over. Stil rejerne i en forvarmet ovn på 200 g i ca. 5 minutter. Kun indtil væsken bobler. Server straks, pyntet med persille, sammen med et godt hvidt brød der bruges til at få saucen op.

Tip /info: Nogle foretrækker at lave retten i en pande. Opvarm da væsken og tilsæt rejerne lige inden servering. Uanset om man bruger ovn eller pande skal man passe på ikke at give rejserne for lang tid så bliver de seje. I denne opskrift er der tilsat hvidvin. Nogle foretrækker at bruge 100% olie. 

Ja, så er det bare i gang, velbekommen :-).

Vi håber, at du kan lide det - nyd det og jeg håber, at vi snart ses på golfbanen i Spanien :-). 

Sol hilsner fra Costa del Sol
Charlotte fra Caddie Golfrejser