Skip to main content

Oplev DP World Tour - Race to Dubai 2022 - 14-21. November

Der er ingen tvivl om, at DP World Tour Championship er noget specielt blandt Europatour-spillerne, der glæder sig meget til et brag af en sæsonafslutning på Europatouren i Dubai mellem d. 17-20. november.
Så hvorfor ikke tage derned og opleve stemningen, og ikke mindst spille nogle helt outstanding golfbaner? Lignende golfbaner skal du lede langt efter i Europa. Størstedelen af golfbanerne i Dubai er designet af verdenskendte golflegender, som Montgomerie, Gary Player, Nicklaus – ja, vi kunne blive ved og kvaliteten er helt i top! Vi tager derned og varmer op fra d 14-21. november 2022.

Dubai er et sandt mekka for voksne: fantastiske golfbaner, ørkensafari, luftballoner og strande. Og så er der selvfølgelig også en indendørs skiløjpe, hvis I skal køles lidt af. For shoppelystne er Dubai også en sand skattekiste. Med verdens største shoppingcentre og de bedste restauranter er Dubai ikke et sted, hvor man går på kompromis. Vi tager os god tid til at opleve Dubai, golfen og ikke mindst DP World tour Championship "Race to Dubai" finalen. Du har en eksklusiv og speciel oplevelse i vente, fordi at vi har valgt fire fremragende golfbaner, som du skal spille mens det dejlige, 5-stjernede Hyde Hotel Dubai, hvor der er tre fine restauranter, dejligt poolområde og god udsigt til Dubai Creek, kommer til at danne ramme om turen.

Toppen af verdens bedste gofbaner
Golf i Dubai er på mange bucket list. De baner, som vi skal spille, bringer uforglemmelige oplevelser med hjem. 'The Address Montgomerie' designet af selveste Montgomerie og 'Els Course', designet af Ernie Els, er begge store oplevelser. Nattegolf kan ikke opleves mange steder, så derfor tager vi dig med ud på Faldo night golf, hvor vi skal spille 18 huller i mørke (dog er banen oplyst). Det er en helt speciel oplevelse i 20-25 grader.

Bedste tidspunkt at rejse på
Hvis man vil til Dubai på en golfrejse, så er de bedste tider at rejse på i vintermånederne i oktober, november, december, januar, februar & marts, hvor vejret er lunt og solrigt. Hen over sommeren er der varmt i Dubai, men fra slutningen af september og hen til slutningen af marts er der igen behagelige temperaturer, og Dubai er derfor et oplagt sted enten at begynde eller afslutte golfsæsonen.

Afkøling efter golf
Trænger du til at blive afkølet efter en lang og varm dag, så kan du nyde poolen på Hyde Dubai, hvor der er en smuk udsigt over byen og Dubai Creek. Er du mere til strand, så ligger Dubais populære sandstrand, Jumeirah Beach, indenfor 10 minutter fra hotellet. Her bliver du mødt af en kilometerlang, hvid sandstrand og klart, blåt vand.


Program for ugen
14/11 - Afgang fra Kastrup - Check in på Hotel Hyde Dubai. Vi flyver med Emirates Airlines.

15/11 - Efter en sen ankomst, har du den første halve dag på egen hånd. Om aftenen tager vi samlet ud og spiller The Faldo Course night Golf - vi mødes i hotellets lobby, hvor vi samlet tager afsted. Vi har tee tid kl. 16:35. For dem som vil blive og spise efter runden, så har vi booket bord på Spike Sports Bar i klubhuset på den berømte Emirates Golf Course. 

16/11 - Spil på Arabian Ranches kl. 10:00 og middag på en af hotellets restauranter.

17/11 - Spil på Els Course kl. 10:00 - Option: vi nyder en frokost i den dejlige klubhus, som har en skøn terrasse. (Frokost - mod betaling)

18/11 - Her kan du udforske Dubais mange oplevelser bl.a. kan vi anbefale shopping eller en skitur i Emirates Mall.
Option: Ørken Safari - Vi tager ud og oplever ørkenen, hvor vi slutter af med en middag under den smukkeste stjernehimmel. Typisk starter dette omkring kl. 15 med afgang fra hotellet.

19/11 - Spil på The Address Montgomerie kl. 08:20 - Option: vi nyder en frokost i det dejlige klubhus, hvor terasserne har udsigt over banen og springvandet ind i ørkenen eller med udsigt udsige indtil Dubai Marina.
Option: Vi vil gerne arrangere en fælles middag - forslag følger.

20//11 - DP World Tour Championship "Race to Dubai" - dagen hvor vi skal ud at se proerne kæmpe om sæsonfinalens bedste placering. Vi har arrangeret en bustransfer, så vi kan tage samlet afsted ud og hjem til turneringen, naturligvis incl. indgangsbilletter. Om aftenen holder vi afslutningsmiddag på hotellet, hvor vi igen skal nyde en god middag på en af hotellets restauranter.

21/11 - Afgang tidligt med Emirates fra Dubai til Kastrup.


Transport dernede
Vi bliver transporteret fra A-B ved alle planlagte aktiviteter, men det må ikke afholde dig fra at tage en taxi eller metro ud til det berømte ”Emirates Mall”, hvor du også kan prøve kræfter med en indendørs skitur eller gå på shopping, som er helt fantastisk!

Hvor mange kan komme med på denne tur?
Vi kan blive op til 20 personer, da vi ønsker, at I kan nå at lære hinanden at kende både på golfbanen og udenfor.

Så gå i tænkeboks og få din bedre halvdel eller ven med, men vent ikke for længe med at booke, da vi tidligere har solgt denne rejse uden det store besvær.

Det med småt

Tilkøb til turen

Med dette års DP World Tour Championship "Race to Dubai" program tilbyder vi nogle ekstra arrangementer, for at fuldende din Dubai oplevelse.
Da der er mange ønsker til indholdet af en rejse, tilbyder vi derfor dette særskilt, så turen bliver mere fleksibel for den enkelte deltager.

Ekstra arrangementer
15/11 - Efter nat golf (nat er inkl.) har vi booket bord på Spike Sports Bar i Emirates Golf Club. Vedr. Mad bestilling er for egen regning.
OBS: transport til og fra nat golf er inkluderet, men ønsker man ikke at spise efter golfklubben, skal man selv tage en taxi hjem. Taxi koster ca. $8 pr. vej/taxi.

18/11 - Ørken Safari - Vi skal ud og opleve ørkenen i nogle dejlige 4x4, hvorefter vi slutter af med en ørken middag under den smukkeste stjernehimmel.
Turen bliver gennemført ved min 10. deltager.
Prisen er ca kr. 575,- pr. person.
Vi tager fobehold for prisen.

19/11 - Fælles middag - Forslag følger senere.


Ekstra golf
Hvis du har lyst til at spille mere golf end der er lagt op i programmet, så vil vi stå til rådighed med gode råd priser på ekstra greenfee.
Dubai Hills kan spilles for kr. 1.395,-
Dubai Creek kan spilles for kr. 1.695,-
Jumierah Fire Course kan spilles for kr. 1.495,-
Priserne her er excl. transfer, da det er væsentlig billigere for enkeltpersoner, at tage en taxi. Spil er d. 18/11. Vi tager forbehold for ændring i greenfee priserne.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 10 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-8 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Rejseleder Arne Iversen

Get to Know DP World Tour Championship "Race to Dubai" med Arne Iversen

Tag til Dubai med en ”lokal” – Arne Iversen har stort kendskab til både golfen og byen.
Arne har boet og arbejdet i Dubai i 15 år, så kender både det gamle hyggelige Dubai, hvor man kan tage en nostalgisk bådtur over Creeken, til super high tech Dubai, hvor man tager elevatoren op til 125 etage med en fart på 64 km/, i verdens højeste bygning Burj Khalifa. 

På golfsiden siden, har Arne spillet de fleste baner i UAE, og også oplevet Steve Balesteros mirakuløse sejr i Dubai Desert Classic i 1992, og har som Marshall mindeværdige oplevelser af Thomas Bjørn’s 3 runde i sejren over Tiger Woods i 2001, Steen Tinning's bane record på Emirates Golf Course på 66 slag, og Anders Hansen’s sublime spil i en Pro-Am.

Arne har også arbejdet med alle golfklubberne i Dubai, da han i i 90’ne var Agent for "Golf Copenhagen" for Middle East & East Africa, og var så heldig og sponsorere et par golf sko til Master & British Open vinderen Mark O’Meara i 1998, da hans bagage uheldigvis var forsinket til Dubai Desert Classic i 1999 !

Tilbage i Danmark i 2019, blev Arne for første gang fast medlem af en golfklub, og er også involveret i frivilligt arbejde, og medlem af Junior Udvalget. 

På denne tur til Dubai er der mulighed for at opleve ting på egen hånd hvis du vil; vi har også arrangeret forskellige aktiviteter såsom Ørkentur og middag på en hyggelig restaurant. Vi håber, at du har lyst til at komme med på en skøn tur til Dubai sammen med os.

Kært barn har haft andet navn - Race to Dubai aka DP World Tour Championship
Turneringen er den sidste afsluttende turnering, hvor de 50 bedste spiller på European Tour ranglisten deltager. Der er altid meget spænding, da det ofte er den turnering med største præmiesum af dem alle. Der spilles i 2022 fra torsdag d. 17.11 til søndag d. 20.11. Vi har arrangeret, at I skal derud d. 20.11 på finaledagen. Hvis du har lyst til at tage derud på egen hånd, så vil vi gerne sørge for billetter til dig.
Race to Dubai har skiftet navn til DP World Tour Championship for at undgå misforståelser herom.

Kort

Hotel

Hyde Dubai
Hyde Dubai
Vil du opleve eksklusivt luksus og enestående oplevelser i imponerende Dubai? Så snyd ikke dig selv for et ophold på dette fashionable og stilfulde 5-stjernede Hyde Hotel i hjertet af Dubai. Hotellet...
Millennium Place Marina
Millennium Place Marina
BYEN DER ALDRIG SOVER - Rejs til Dubai og oplev de hvide strande, fantastiske restauranter, luksuriøse hoteller, et pulserende natteliv, fantastiske golfbaner og uovertruffen shopping. I Dubai kan du...