Skip to main content

Oplev Race to Dubai 2021 - 15-22. November

Efter nogle turbulente måneder med Corona, så er det ved at være tid til at drømme. Der er ingen tvivl om at DP World Championship er noget specielt blandt Europatour spillerne, der glæder sig meget til et brag af en sæsonafslutning på Europatouren i Dubai mellem d. 15-22. november.
Så hvorfor ikke tage derned og opleve stemningen og ikke mindst spille nogle helt outstanding golfbaner – golfbaner, som du skal lede langt efter i Europa. Største delen af golfbanerne i Dubai er designet af verdenskendte golflegender, som Montgomerie, Gary Player, Nicklaus – ja vi kunne blive ved og kvaliteten er helt i top!

Dubai er et sandt mekka voksne: fantastiske golfbaner, ørkensafari, luftballoner og strande. Og en indendørs skiløjpe, hvis I skal køles lidt af. For shoppelystne, er Dubai også en sand skattekiste. Med verdens største shoppingcentre, de bedste restauranter er Dubai ikke et sted, hvor man går på kompromis. Vi tager os god tid til at opleve Dubai, golfen og ikke mindst Race to Dubai finalen – en eksklusiv oplevelse er i vente og specielt fordi vi har valgt 4 fremragende golfbaner, som du skal spille og det dejlige 4 stjernede Millennium Place Marina ved Dubai Marina, hvor der er restauranter og mange andre aktiviteter i området.

Toppen af verdens bedste gofbaner
Golf i Dubai er på mange bucket list. De baner, som vi skal spille bringer uforglemmelige oplevelser med hjem. The Adress Montgomerie designet af selveste Montgomerie, Els Course, designet af Ernie Els, som begge er store oplevelser. Nat golf kan ikke opleves mange steder, derfor tager vi dig med ud på Faldo night golf, hvor vi skal spille 18 huller i mørke (dog er banen oplyst). Helt speciel oplevelse i 20-25 grader.

Bedste tidspunkt at rejse på
Hvis man vil til Dubai på en golfrejse, så er de bedste tider at rejse på i vintermånederne, oktober, november, december, januar, februar & marts, hvor vejret er lunt og solrigt. Hen over sommeren er der varmt i Dubai, men fra slutningen af september og hen til slutningen af marts er der igen behagelige temperature og Dubai er derfor et oplagt sted enten at begynde eller afslutte golfsæsonen.

Afkøling efter golf
Trænger du til at blive afkølet efter en lang og varm dag, så kan du nyde poolen på Millennium Palaces tagterrasse, hvor du har en smuk udsigt over byen og marinaen. Er du mere til strand, så ligger Dubais populære sandstrand Jumeirah Beach i gåafstand fra hotellet. Her bliver du mødt af en kilometerlang, hvid sandstrand og klart blåt vand.


Program for ugen
15/11 - Afgang fra Kastrup - Check in på hotel

16/11 - Spil på Arabian Ranches kl. 10:00 og middag på MasterChef restaurant på hotellet.

17/11 - Spil på Els Course kl. 10:00.

18/11 - Her kan du udforske Dubai´s mange oplevelser bl.a. kan vi anbefale shopping eller en skitur i Emirates Mall.
Option: Ørken Safari - Vi tager ud og oplever ørkenen, hvor vi slutter af med en middag under den smukeste stjernehimmel.

19/11 - Spil på The adress Mongomerie kl. 08:20
Option: Vi vil gerne arrangere en fælles middag - forslag følger.

20/11 - ½ fridag på egen hånd. The Faldo Course night Golf - vi mødes direkte i golfklubben, hvor vi har tee tid kl. 16:35. For dem som vil blive og spise efter runden, så har vi booket bord på Spike Bar i klubhuset.

21//11 - Race to Dubai, dagen hvor vi skal ud og se proerne kæmpe om sæsonfinalen bedste placering. Vi har arrangeret en bustransfer, så vi kan tage samlet afsted ud og hjem til turneringen. Om aftenen holder vi afslutningsmiddag på hotellet, hvor vi igen skal nyde den gode MasterChef restaurant.

22/11 - Afgang tidligt med Emirates fra Dubai til Kastrup.


Transport dernede
Vi bliver transporteret fra A-B ved alle planlagte aktiviteter (undtagen nat golf på faldo course), men det må ikke afholde dig fra at tage en taxi eller metro ud til det berømte ”Emirates Mall”, hvor du også kan prøve kræfter med en indendørs skitur eller gå på shopping, som er helt fantastisk!

Hvor mange kan komme med på denne tur?
Vi kan blive op til 16 personer, da vi ønsker at I kan nå at lære hinanden at kende både på golfbanen og udenfor.

Så gå i tænkeboks og få din bedre halvdel eller ven med og vent ikke forlænge med at booke, da vi tidligere har solgt denne rejse uden det store besvær.

Det med småt

Tilkøb til turen

Med dette års Race to Dubai program tilbyder vi nogle ekstra arrangementer, for at fuldende din Dubai oplevelse.
Da der er mange ønsker til indholdet af en rejse, tilbyder vi derfor dette særskilt, så turen bliver mere fleksibel for den enkelte deltager.

Ekstra arrangementer
18/11 - Ørken Safari - Vi skal ud og opleve ørkenen i nogle dejlige 4x4, hvorefter vi slutter af med en ørken middag under den smukkeste stjernehimmel.
Turen bliver gennemført ved min 10. deltager.
Prisen er ca kr. 375,- pr. person.
Vi tager fobehold for prisen.

19/11 - Fælles middag - Forslag følger senere.

20/11 - Efter nat golf (nat er inkl.) har vi booket bord på Spike Bar i Emirates Golf Club. Vedr. Mad bestilling informationer følger.
OBS: transport til og fra nat golf er for egen regning. Taxi koster ca. $8 pr. vej/taxi.
Tilmelding nødvendig
For at ovenstående arrangementer kan gennemføres, skal vi bruge tilmelding senest d. 15. oktober. 


Ekstra golf
Hvis du har lyst til at spille mere golf end der er lagt op i programmet, så vil vi stå til rådighed med gode råd priser på ekstra greenfee.
Dubai Hills kan spilles for kr. 1.095,-
Trump kan spilles for kr. 1.195,-
Priserne her er excl. transfer, da det er væsentlig billigere for enkeltpersoner, at tage en taxi. Spil er her på torsdage (18/11). Vi tager forbehold for ændring i greenfee priserne.

Rejseleder Rikke & Robert Greve

Get to Know Race to Dubai with Rikke & Robert Greve

Vi har lavet golfrejser i snart 18 år. Vi har besøgt mange forskellige skønne golfbaner og resorts. Denne gang går turen til Dubai hvor vi glæder os til at vise dig flotte golfbaner, hotel i særklasse og selvfølgelig opleve turneringen Race to Dubai. 
På vores golfrejser sætter vi socialt samvær og hygge højt. For os er det vigtigt at vores gæster slapper af og får en uge med gode oplevelser og golfen skal være af høj kvalitet.
På denne tur til Dubai er der mulighed for at opleve ting på egen hånd hvis du vil; vi har også arrangeret forskellige aktiviteter såsom Ørkentur og middag på en hyggelig restaurant. Vi håber, at du har lyst til at komme med på en skøn tur til Dubai sammen med os.

Race to Dubai aka DP World Tour championship
Turneringen er den sidste afsluttende turnering, hvor de 50 bedste spiller på European Tour ranglisten deltager. Der er altid meget spænding, da det ofte er den turnering med største præmiesum af dem alle. Der spilles i 2021 fra torsdag d. 18.11 til søndag d. 21.11. Vi har arrangeret, at I skal derud d. 21.11 på finaledagen. Hvis du har lyst til at tage derud på egen hånd, så vil vi gerne sørge for billetter til dig.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
14-11-2022KastrupHyde DubaiMere end 817.295,-Book

Hotel

Hyde Dubai
Vil du opleve eksklusivt luksus og enestående oplevelser i imponerende Dubai? Så snyd ikke dig selv for et ophold på dette fashionable og stilfulde 5-stjernede Hyde Hotel i hjertet af Dubai. Hotellet...
Millennium Place Marina
Millennium Place Marina
BYEN DER ALDRIG SOVER - Rejs til Dubai og oplev de hvide strande, fantastiske restauranter, luksuriøse hoteller, et pulserende natteliv, fantastiske golfbaner og uovertruffen shopping. I Dubai kan du...