Skip to main content

Oplev Race to Dubai 2020 - 07-14. december 2020

Efter nogle turbulente måneder med Corona, så er det ved at være tid til at drømme. De mange Europatour spillere glæder sig meget til, at de endelig kan se frem mod et brag af en sæsonafslutning på Europatouren i Dubai mellem d. 07-14. december 2020.

Så hvorfor ikke tage derned og opleve stemningen og ikke mindst spille nogle helt outstanding golfbaner – golfbaner, som du skal lede langt efter i Europa. Største delen af golfbanerne i Dubai er designet af verdenskendte golflegender, som Montgomerie, Gary Player, Nicklaus – ja vi kunne blive ved og kvaliteten er helt i top!

Vi tager os god tid til at opleve Dubai, golfen og ikke mindst Race to Dubai finalen – en eksklusiv oplevelse er i vente og specielt fordi vi har valgt 3 fremaragende golfbaner, som du skal spille og det dejlige 4 stjernet Millennium Place Marina ved Dubai Marina, hvor der er restauranter og mange andre aktiviteter i området.

Transport dernede
Vi bliver transporteret fra A-B ved alle planlagte aktiviteter, men det må ikke afholde dig fra at tage en taxi ud til det berømte ”Emirates Mall”, hvor du også kan prøve kræfter med en indendørs skitur eller gå på shopping, som er helt fantastisk!

Hvor mange kan komme med på denne tur?
Vi kan blive op til 16 personer, da vi ønsker at I kan nå at lære hinanden at kende både på golfbanen og udenfor.

Vores fantastiske danske guide har lokalkendskab og vil åbne et univers af muligheder på jeres tur dernede.

Så gå i tænkeboks og få din bedre halvdel eller ven med og vent ikke forlænge med at booke, da vi tidligere har solgt denne rejse uden det store besvær.

Forbookingsrabat – SPAR kr. 500,- pr. person og book inden d. 25. juli!

Praktisk information

Flytider - Emirates
Flytiderne fra København:
07. december 2020 / København - Dubai kl. 14:20 - 23:45
14. december 2020 / Dubai - København kl. 08:20 - 12:20
OBS: Flytiderne er med forbehold for ændringer

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 11 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Booking/tilmelding
Grundet Corona, så har vi valgt at udskyde depositumsbetalingen til det tillades at rejse til landet/regionen. Dog vil tilmeldingen være bindende og vi fremsender en bekræftelse på din deltagelse.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
7/12KastrupMillennium Place Marina Mere end 814.895,-Book