Skip to main content

Quinta da Marinha - Ubegrænset golf på Robert Trent Jones

Robert Trent Jones Golf - er det noget for dig? Det ny renoverede 5 stjernet resort Quinta da Marinha står klar til at modtage dig til sommer. Resortet er en af de få resort, hvor du er meget tæt på by og golfbanen - en taxitur på 5 minutter, så er du i centrum af Cascais!

Vi har fået dette gode tilbud på Quinta da Marinha. Det starter fra d. 25. februar - 31. marts 2023 og fra d. 01. juli - 31. august 2023, hvilket giver dig muligheden for at få sikre en varm og solrig sommer kombineret med en masser golf. 

Golfbanerne
Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, er en skøn parkbane, som har været besøgt af mange danskere gennem årtier. Banen fremstår i fantastisk stand. Hoteldirektøren Joao, som er en god ven af huset, forstår virkelig at tilpasse golfbanen, så den stemmer overens med de forventninger man ofte har til et 5-stjernet hotel som Quinta da Marinha.
Quinta da Marinha fås ofte med gode tilbud, og det er også her de fleste runder spilles. Dog anbefaler vi den fulde pakke, hvor I også besøger Oitavos Dunes og tidligere European tour bane Penha Longa. Gå i fodsporene på Thomas Bjørn, der netop vandt en European tour  i 2010 på dette anlæg.

Hotellet
Med en unik placering ud til Atlanterhavet, på golfbanen og kun 5 minutter fra centrum af skønne Cascais - får du ikke et golfresort med bedre beliggenhed. Hotel Quinta da Marinha Resort byder på mange gode faciliteter, og du vil opleve god og personlig service fra de dygtige værter.  Her vil du absolut komme til at nyde din ferie, omgivet af skønne, grønne områder, indbydende swimmingpools og fantastisk golfbane med havudsigt. Hotellet har 188 moderne og lyse værelser alle med balkon/terrasse.

Fim om Quinta da Marinha

Kort

Hotel

Hotel Onyria Quinta da Marinha
Hotel Onyria Quinta da Marinha
Onyria Quinta da Marinha byder på golf i portugisisk topklasse. Her kan særligt en runde på Oitavos og Penha Longa kraftigt anbefales. Golfbanerne Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, e...