Skip to main content

Pro golfrejser

Caddie Golfrejser har et fordelagtigt pro-program og når du rejser med os som pro, får du en række fordele: Kontakt os for et personligt møde hvor vi kan fortælle dig mere om disse fordele.

Hvorfor er vi gode til at lave prorejser?  
Vi har over 23 års erfaring indenfor prorejser og har stor succes med de pro'er som vi har i huset. Vi har hos Caddie Golfrejser fået etableret et godt netværk i branchen og har lavet fordelagtige aftaler med vores leverandører i hele verden, således at vi altid er konkurrencedygtige på pris og kvalitet, men samtidig giver vores pro'er en oplevelse udover det sædvanlige. 

En prorejse kan være mange ting - vi kender aller efterhånden de traditionelle træningsturer til det sydlige Europa, men vi kan også lave oplevelses/træningsrejser, hvor træning og ikke mindst sigtseeingen kan blive en større del af det planlagte program. Vi samarbejder med lokale, som ingen andre og derfor har vi mulighed for at give din grupperejse en vinkel, som du ikke har set tidligere. Hos os er det kun fantasien der sætter grænser.

Vores første prioritet er altid at alt er klappet og klart hjemmefra, at service og kvaliteten er i topklasse og at teetider og træningstider er booket 100% efter dit behov . Som pro hos Caddie Golfrejser, er man sikker på at få branchens mest professionelle service.

Hvilke destinationer benytter vi?
De primære destinationer/resorts vi benytter til vores pro ture er:
Montado Golf Resort
Quinta da Marinha Golf Resort
Marriott Praia del Rey Golf Resort
Dolce Campo Real Lisboa Golf Resort
Penina Hotel & Golf Resort
Morgado Golf Resort
Monte Rei Golf & Country Club
Vidago Golf Palace

Spanien
Playa Granada Beach og Golf Resort 
Hotel Golf Almerimar
Barcelo Montecastillo Golf Resort
Valle del Este Golf Resort
Marriott Denia La Sella Golf Resort
Rio Real Golf & Hotel
Torremirona Relais Golf & SPA Resort

Har I ikke aftaler udenfor Spanien og Portugal?
Vi har uanede muligheder! Hele verden er vores legeplads, så vi kan lave rejser til hele verdenen. Vi har et super kendskab til de fleste golfdestinationer, og har personlig rejseerfaring med følgende lande/destinationer:
Sydafrika
USA - Florida & Californien
Mauritius
Irland
Frankrig
Tyskland
Sydamerika - Herunder Brasilien, Argentina & Peru.

Undervejs på turen – hvordan gør vi?
Caddie Golfrejser har indsat ambulanceservice til alle pro'er. Det vil sige, at når man rejser som pro med Caddie Golfrejser, kan man ALTID få fat på enten Jesper eller Kristian, som er behjælpelig med at svare på spørgsmål, eller løse et uventet problem på turen.

Kontakt os for mere info
Hvis ovenstående lyder tiltalende for dig som pro, og du har brug for et nyt pust til dine golfrejser, så tag fat i enten Jesper eller Kristian på:

Kristian Gottlieb Munck
Mobil: 2840 2579
Mail: kgm@caddiegolf.dk

Jesper Black Jensen
Mobil: 4068 2739
Mail: jb@caddiegolf.dk

Vi glæder os til at høre fra dig og håber at vi kan få lov til at byde dig velkommen i vores universe af muligheder.