Skip to main content

Praia Verde Boutique Hotel (Hotelklasse: 4 stjerner)

Praia Verde Boutique Hotel ligger i det østlige hjørne af Algarve kysten, i byen Castro Marim. Omringet af fyrretræer og med kort afstand til vandet, samt et udvalg af gode golfbaner i området, har du de bedste forudsætninger for en uforglemmelig golfferie når du besøger Praia Verde Boutique Hotel. 

Golfbanerne
Det østlige Algarve er ofte overset og undervurderet i forhold til resten af kysten. Med Monte rei – en Jack Nicklaus Signature bane, Quinta do Vale designet af Seve Ballesteros, så er der i hvert fald udfordringer nok til en uges golf. Vi anbefaler også at du slår et smut forbi Castro Marim og søsterbanerne Quinta da Ria og Quinta da Cima. Alle baner ligger på et meget højt kvalitetsniveau og sværhedsgraderne er på et niveau hvor alle typer golfere kan være med.

Hotellet
Praia Verde Boutique Hotel er et yderst charmerende hotel med blot 65 dejlige, lyse værelser. Hotellet ligger i en smuk have omgivet af frodig fyrreskov. Hotellet har restaurant/bar, swimmingpool og ligger blot få hundrede meters gang fra en smuk sandstrand. Praia Verde er især kendt for deres fantastiske køkken. Á TERRA tilbyder åben show cooking og er blevet rost af mange madanmeldere. Mange portugisere kører langt efter en god smagsoplevelse på netop dette hotel. En anderledes oplevelse venter på Praia Verde, hvor nøgleordene kortfattet er 4-stjernet luksus når det er bedst! Her kan man i fred og ro nyde stilheden og slappe af efter en lang dag på golfbanen.

Priser

En pakke på Praia Verde kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf på Quinta do Vale 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 
Meet & greet i lufthavnen

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  - - 9.995 10.995 10.995 12.495 12.495 12.495 12.495 10.995 9.995 -

 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!

Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning