Skip to main content

PLAYA GRANADA - UBEGRÆNSET GOLF - ALL INCLUSIVE

Er du på udkig efter en stensikker golfrejsedestination så er Playa Granada et hit blandt vores kunder. Ikke blot får du en af Europas mest vejrsikre golfdestinationer på Costa del Tropical, som den østlige kystlinje er kaldet, men også en mulighed for at spille en runde golf med havudsigt og få rigtig meget for pengene.

En ny golfdestination
Playa Granada er et hit blandt vores kunder. Med et absoult velfungerende all inclusive koncept, tilfredsstilles behovet om ikke at skulle have penge mange op ad lommen, når først golfrejsen er betalt.

Golfbanen
Los Moricos golfbanen ligger i gå afstand fra hotellet, og hvis man ønsker at slå nogle slag inden runden på drivingrange, så kører der shuttle bus i pendulfart fra hotellet-drivingrange-klubhuset. Los Moricos er et golfanlæg med 18 huller links-style golfbane. Banen er ligetil at spille for golfere på alle niveauer. Golfbanen er beliggende i strandkanten, med udsig til Middelhavet på den ene side og sneklædte Sierra Nevada på den anden. En golfoplevelse som byder på en betagende udsigt hele vejen rundt, selv på hul 19, da klubhuset ligger midt på stranden.

Hotel
I det sydøstligste hjørne af det Spanien, hvor solen skinner allermest, ligger populære Playa Granada. Det 4-stjernede hotel ligger ca. 50 minutter fra Malaga lufthavn og er særligt kendt for deres gode all inclusive og betagende beliggenhed helt ud til Middelhavet. Hotellet er yderst velfungerende til grupper såvel som individuelle rejsende. Har man lyst til at gå en tur i strandkanten, så husk et par euro til besøg på en af de lokale strandbarer, som er en oplevelse værdig. Værelserne på Playa Granada er lyse og rummelige og sammen med en fantastisk service i restauranten og et lækkert spaområde med indendørs pool og stort fitnesscenter, så er Playa Granada efterhånden et af vores mest solgte hoteller i Spanien.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
11-10-2021BillundPlaya Granada Club Resort & SPA28.895,-Book
21-10-2021BillundPlaya Granada Club Resort & SPA88.995,-Book
07-11-2021KastrupPlaya Granada Club Resort & SPA89.335,-Book
13-11-2021KastrupPlaya Granada Club Resort & SPA88.545,-Book

Hotel

Playa Granada Club Resort & SPA
Playa Granada Club Resort & SPA
Er du på udkig efter en stensikker golfrejsedestination så er Playa Granada et hit blandt vores kunder. Ikke blot får du en af Europas mest vejrsikre golfdestinationer på Costa del Tropical, som den ø...