Skip to main content

Hotel Onyria Quinta da Marinha (Hotelklasse: 5 stjerner)

Onyria Quinta da Marinha byder på golf i portugisisk topklasse. Her kan særligt en runde på Oitavos og Penha Longa kraftigt anbefales.

Golfbanerne
Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, er en skøn parkbane, som har været besøgt af mange danskere gennem årtier. Banen fremstår i fantastisk stand. Hoteldirektøren Joao, som er en god ven af huset, forstår virkelig at tilpasse golfbanen, så den stemmer overens med de forventninger man ofte har til et 5-stjernet hotel som Quinta da Marinha.
Quinta da Marinha fås ofte med gode tilbud, og det er også her de fleste runder spilles. Dog anbefaler vi den fulde pakke, hvor I også besøger Oitavos Dunes og tidligere European tour bane Penha Longa. Gå i fodsporene på Thomas Bjørn, der netop vandt en European tour  i 2010 på dette anlæg.

Hotellet
Med en unik placering ud til Atlanterhavet, på golfbanen og kun 5 minutter fra centrum af skønne Cascais - får du ikke et golfresort med bedre beliggenhed. Hotel Quinta da Marinha Resort byder på mange gode faciliteter, og du vil opleve god og personlig service fra de dygtige værter.  Her vil du absolut komme til at nyde din ferie, omgivet af skønne, grønne områder, indbydende swimmingpools og fantastisk golfbane med havudsigt. Hotellet har 188 moderne og lyse værelser alle med balkon/terrasse, samt 44 townhouses. På Hotel Quinta da Marinha Resort finder du to gode restauranter - en a'la carte og en buffet restaurant. Vi anbefaler også at du besøger nogen af de mange lokale restauranter i centrum af Cascais. 

FILM om Quinta da Marinha
<

Priser

En pakke på Quinta da Marinha kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf på Quinta da Marinha 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  9.495 9.995 10.995 11.495 10.495 10.495 11.995 11.495 10.995 10.495 10.495 9.495


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning