Skip to main content

Oliva Nova Beach & Golf Resort - Middelhavsgolf i nye rammer

En gammel kending er tilbage på banen i nye klæder. Oliva Nova har en stor bred vifte af sport aktiviteter, hvor deres golf faciliteter er en stor del af deres udbud udover cykling og tennis, som er second to none i denne region. Ved ankomst til Alicante lufthavn vil du have omkring 1-1½ time transport til Oliva Nova Beach & Golf Resort, som ligger direkte ud til stranden mellem byerne Gandia og Denia.

Leder du efter et rigtig godt udgangspunkt for en golfrejse, hvor du både nyder godt af den fantastiske 18 hullers golfbane, træningsfaciliteter, men også andre fritidsaktiviteter, som et spil tennis, cykling og meget mere, så er det et resort du skal overveje til din næste golfrejse.

På den ene side ligger Middelhavet og charmerende appelsin- og olivenlunde på den anden side med de majestætiske bjerge, som et andet smukt maleri. At spille en runde golf, slappe af på det lækre golfresort, nyde de gode restauranter og den skønne natur, så er du godt på vej til en fantastisk ferie.

Ønsker du et golfresort i dejlige omgivelser, tæt på lufthavn, og søger du en aktiv ferie med både masser af golf samt andre aktiviteter, så er Oliva Nova Beach & Golf Resort et godt valg for dig.

Golfbane
Den verdens kendte designer Seve Ballesteros har designet denne skønne 18 hullers golfbane på Oliva Nova Beach & Golf Resort. Psst: Seve har også designet baner som Royal Obidos i Portugal, så et godt design er i vente.

Hotel
Oliva Nova er et golfresort med et 4 stjernet hotel, som har nogle dejlige renoverede værelser tilbage fra 2019, som er lyse og moderne i deres indretning. En overdækket terrase findes også på værelserne. Værelserne er indrettet med dejlige senge af god kvalitet, lækkert badeværelse, aircondition, stort fladskærms-tv samt gratis WiFi. 
Oliva Nova har nogle dejlige restauranter, hvor kvaliteten er i top. Der er et store udvalg af lækre restauranter, hvor du som gæst på Oliva Nova Beach & Golf Resort kan du nyde godt af.

Så vil du opleve en gammel kending, hvor du kan spille god golf direkte ud til Middelhavet og spise godt og bo godt, så skal du vælge Oliva Nova. 

Læs mere om hotellet og golfbanen via linket længere nede på siden.

Kort

Hotel

Oliva Nova Beach & Golf Resort
Oliva Nova Beach & Golf Resort
En gammel kending er tilbage på banen i Danmark. Oliva Nova har en stor bred vifte af sport aktiviteter, hvor deres golf faciliteter er en stor del af deres udbud udover cykling og dressur, som er sec...