Skip to main content

22-04-2021: Nyheder fra Schloss Lüdersburg - Nye systemer og forbedrede spilleforhold

Nyheder fra Schloss Lüdersburg - Nye systemer og forbedrede spilleforhold

Schloss Lüdersburg er et fantastisk golfresort i Nordtyskland, og en af vores mest populære destinationer, som mange af vores kunder allerede har besøgt. I løbet af 2021 vil der ske forskellige ændringer og forbedringer på resortet, som du kan glæde dig til at opleve på dit næste besøg.

Nyt effektivt betalingssystem på hotel og restaurant

I løbet af foråret og sommeren 2021 vil der på Schloss Lüdersburg blive introduceret et nyt kontantløst betalingssystem på hotellet og i restauranten. Dette nye system vil hjælpe med at optimere hele oplevelsen på hotellet, samt gøre det mere hygiejnisk at bestille maden i restauranten, da det nu kan gøres direkte fra din smartphone.

I løbet af 2020 er kontrakten mellem Schloss Lüdersburg og restauranten Trattoria opsagt, hvorfor gæsterne på hotellet nu i stedet vil blive budt velkommen i den hyggelige restaurant Falkenstein, hvor alle de italienske favoritter bliver inkorporeret i menuen, lige såvel som de klassiske tyske specialiteter forbliver. Glæd dig til fantastiske gastronomiske oplevelser, på dit golfophold på Schloss Lüdersburg.

Kvalitetsløft af golfanlægget

I løbet 2021 vil Schloss Lüdersburg fortsat implementere forskellige tiltag for at forbedre kvaliteten af deres baner. Indtil videre er deres greens blevet luftet (prikket og vertikalskåret) så de er faste og hårde til den kommende sæson. Greens er ligeledes blevet topdresset og sandet, for at sikre en fast undergrund, og greens er i øjeblikket ved at blive tromlet, for at forbedre overfladen til dine puts. Derudover bliver fairways også løbende forbedret og vedligeholdt.

Du kan også glæde dig til at prøve seks nye mesterskabs tees, som er blevet tilføjet til Lakes Course, for at gøre det muligt at differentiere spillet yderligere. Du fornemmer at der har været en del opgaver for greenkeeperne på Schloss Lüdersburg. De har haft travlt, og deres hårde arbejde for at maksimere og forbedre golfoplevelsen på Schloss Lüdersburg har bestemt været det hele værd, da det hele nu står knivskarpt til de mange besøgende golfere i løbet af foråret og sommeren.

Så nu mangler vi bare at grænsen bliver åbnet, så du kan komme ned og nyde det. Book derfor allerede dit ophold nu for at sikre dig din plads.

Se mere om Schloss Lüdersburg i videoen herunder: