Skip to main content

26-11-2020: Godt nyt fra La Cala Golf Resort

Planlagt renovering af America course...
”Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget”, kender du det ordsprog? Måske har de hørt om det på det spanske resort La Cala hvor de har ikke mindre end tre fantastiske baner. Her var der planlagt en omfattende renovering af ”America Course”, men pga det lave antal af besøgende golfere i år, er banen i så god stand, at det ikke er nødvendigt at gennemføre den planlagte renovering af banen, men man kan udskyde det til 2022.

Det betyder at der udover den almindelige vedligeholdelse, vil være tre gode baner at spille på hele næste år. Hvis ikke du allerede har besøgt resortet, så er det måske på tide at planlægge en tur? Foruden de tre baner, er der et lækkert 4* spa hotel på stedet som har flere gode restauranter.

Se tilbud og læs mere om La Cala Golf Resort her

Little Geranium og meget mere...
Den hyggelige kystby La Cala ligger kun 10 minutters kørsel fra resortet og har masser af restauranter og barer – blandt andet den populære ”Little Geranium” som ejes af en engelske kendis kok Steven Saunders. Måske er det også på tide, at du får prøvet padel – det spanske spil som kan beskrives som en mellemting mellem tennis og squash? Det er der også mulighed for.

Reserver nu - betal senere!!
Er du opmærksom på, at der ingen risiko er ved at booke din rejse til Spanien allerede nu? Læs mere om hvor vigtig din tryghed er for os her:

https://www.caddiegolfrejser.dk/corona-tryghed-pa-rejsen