Skip to main content

Monte Rei Golf & Country Club (Hotelklasse: 5 stjerner)

Monte Rei Golf & Country Club er et luksuriøst golfresort med et meget højt serviceniveau. Indehaverne har modtaget titlen for Portugals bedste golfbane for 3. år i træk, og banen lever bestemt op til den nominering. En uforglemmelig golfoplevelse venter dig på Monte Rei. 

Golfbanerne
Det østlige Algarve bliver ofte overset og undervurderet i forhold til resten af kysten. Med Monte rei – en Jack Nicklaus Signature bane og Quinta do Vale designet af Seve Ballesteros, så er der i hvert fald udfordringer nok til en uges golfferie. Vi anbefaler også at slå et smut forbi Castro Marim og søsterbanerne Quinta da Ria og Quinta da Cima. Alle baner ligger på et meget højt kvalitetsniveau med en sværhedsgrad som kan spilles af alle golfere.

Hotellet
På Monte Rei Golf & Country Club bor du i luksus villaer med beliggenhed rundt om golfbanen. Alle villaerne er fuldt udstyret og passer perfekt til enten 2, 4 eller 6 personer. Omkring villaerne finder du et stort poolområde, fitness og spa afdeling. Morgenmaden serveres i klubhuset, så du nemt og hurtigt kan komme ud og spille efter en god bid mad, som iøvrigt er a'la Carte. På resortet finder du forskellige spisemuligheder. Spis fx en god frokost på The Academy Cafe eller The Grill. Hvis du foretrækker at spise tæt på villaerne så er Veranda en mulighed,  og er du på udkig efter en goumetoplevelse med egen sommelier, så er et besøg på på VISTAS alle pengene værd. Monte Rei er et yderst eksklusivt sted på Algarvekysten, og oplevelsen er en investering du sent vil glemme. 

FIlm om Monte Rei Golf & Country Club

Priser

Vejledende Priser

Prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse nedenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den aktuelle udrejsedato, I vælger samt ledige værelseskategorier. Priserne er også baseret på, at man booker rejsen mellem 11- 4 måneder før afrejse, da der i de udvalgte perioder kan være indregnet rabatordninger.

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i 1 bedroom luksus villa 
5 runder golf fordelt på Monte Rei & Quinta do Vale 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Vejledende pris pr. person DKK  11.995 12.495 14.995 16.495 14.495 13.995 13.995 14.995 17.995 16.995 13.495 11.995


Flyforbindelsen og vejledende pris
Flyforbindelsen, som der er inkluderet er baseret på en direkte flyvning fra en dansk lufthavn eller Hamburg. Det er en gennemsnits flypris, som er benyttet, da flypriser er dynamiske at priserne. Det betyder at priserne kan ændrer sig både i ned- eller opadgående retning.

Højtider — rejseperioder over skole ferier, helligedage, jul, nytår & påske
I de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, vil flypriser og værelsespriser ofte være væsentligt højere. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag, buggy, el-trolley mm.

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning