Skip to main content

Mixed Matchtur for par til Spanien | 24. april - 01. maj 2023

Valle del Este Golf Resort har i mange år været en populær destination for vores gæster. Vi har hvert år en meget velbesøgt nytårstur til resortet. Hotellet er meget hyggeligt med en god
atmosfære. Golfbanen ligger lige uden for hotellets dør. Den er udfordrende, spændende og meget velplejet. Ydermere er der gode træningsfaciliteter.

I 2023 gennemfører vi for 4. gang dette koncept: en forårs-matchtur for ægtepar, vennepar og kærestepar.
Vi spiller golf stortset hver dag, hvor vi har lagt 4x 18 hullers runder på Valle del Este og en dag besøger, og spiller, vi den pragtfulde bane Desert Springs Golf Club.
Der vil være en gennemgående turnering på 4 af ugens runder. Vi forsøger hver dag at lave lidt spændende turneringsformer parturnering, holdturnering osv. Hygge på hotellets dejlige store terrasse efter runderne. Der er også mulighed for at aflægge resortets spa-område et besøg. 
På denne matchtur vil man som deltager komme til at spille mellem 2-3 gange med sin partner i løbet af denne uge, dog med forskellige par på runderne.

Hvor bor vi?
Vi bor på Valle del Este Golf Resort med den skønne og udfordrende golfbane af samme navn lige uden for døren. Turen er booket med 5 runder golf og frie opvarmingsbolde på Valle del este hele ugen. Under ugen spiller vi en gennemgående turnering med tilhørende dagspræmier samt præmier til de samlede vindere. 

Erfaren matchtur leder
Per Schultz har været vores matchturleder på de mange nytårsture. Han har derfor et stort kendskab til resortet, og kan være behjælpelig med alle måder. Han vil være vores leder på denne tur.
Som Per ligger stor vægt på, så er det vigtigste ved en matchtur, at vi lærer hinanden at kende, og spiller med de andre deltagere. Da er dét der giver det gode sammenhold på en gruppe rejse.

Gruppens størrelse
På denne tur er der plads op til 24 pladser.

 

FILM 

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
24-04-2023KastrupValle del Este Golf ResortMere end 89.495,-Book

Hotel

Valle del Este Golf Resort
Valle del Este Golf Resort
Valle del Este Golf Resort er et super lækkert 4-stjernet resort, hvor du virkelig får noget for pengene. Her bor du i et af Europas med solsikre områder med hele 3000 solskinstimer om året. På resort...