Skip to main content

Mixed Matchtur for par til Portugal | 03-10. november 2023

Quinta da Marinha Golf Resort har i mange år været en populær destination for vores gæster. Vi har hvert år flere grupperrejser til resortet. Hotellet er blevet fuldt ud renoveret i 2020 og fremstår helt nyt og lækkert +  at der er kræset meget for den hyggelige atmosfære og stil. Golfbanen ligger lige uden for hotellets dør. Den er udfordrende, spændende og meget velplejet. Ydermere er der gode træningsfaciliteter.

I efteråret 2023 præsenterede vi dette nye koncept: en matchtur for ægtepar, vennepar og kærestepar med STOR succes - Derfor laver vi nu endnu en matchtur til efteråret i Portugal på 5 stjernede Quinta da Marinha.
Vi spiller golf i 5 dage. Alle 5x 18 hullers runder på Robert Trent Jones SR banen Quinta da Marinha.
Der vil være en gennemgående turnering på 4 af ugens runder. Vi forsøger hver dag at lave lidt spændende turneringsformer parturnering, holdturnering osv. Hygge på hotellets dejlige store terrasse efter runderne. Der er også mulighed for at aflægge resortets spa-område et besøg. 
På denne matchtur vil man som deltager komme til at spille mellem 3-4 gange med sin partner i løbet af denne uge, dog med forskellige par på runderne.

Hvor bor vi?
Vi bor på Hotel Quinta da Marinha Resort, som byder på mange gode faciliteter, og du vil opleve god og personlig service fra de dygtige værter. Her vil du absolut komme til at nyde din ferie, omgivet af skønne, grønne områder, indbydende swimmingpools og fantastisk golfbane med havudsigt. Hotellet har 188 moderne og lyse værelser alle med balkon/terrasse, samt 44 townhouses. På Hotel Quinta da Marinha Resort finder du to gode restauranter - en a'la carte og en buffet restaurant. Udover vores middage på hotellet har vi også planlagt en middag på en lokal restaurant i Cascais.  Turen er booket med 5 runder golf og frie opvarmingsbolde før hver runde. Under ugen spiller vi en gennemgående turnering med tilhørende dagspræmier samt præmier til de samlede vindere. 

Golf på Quinta da Marinha
Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, er en skøn parkbane, som har været besøgt af mange danskere gennem årtier. Banen fremstår i fantastisk stand. Hoteldirektøren Joao, som er en god ven af huset, forstår virkelig at tilpasse golfbanen, så den stemmer overens med de forventninger man ofte har til et 5-stjernet hotel som Quinta da Marinha.
Vi har pt. 4 tidlige tee tider og 1 formiddags tee tid, så vi kan få noget ud af eftermiddagen og nyde den hyggelige by Cascais. 

Erfaren matchtur leder
Per Schultz har været vores matchturleder på de mange nytårsture. Han har ogs besøgt Quinta da Marinha af flere omgange har derfor et stort kendskab til resortet, og kan være behjælpelig med alle måder. Han vil være vores leder på denne tur.
Som Per ligger stor vægt på, så er det vigtigste ved en matchtur, at vi lærer hinanden at kende, og spiller med de andre deltagere. Da er dét der giver det gode sammenhold på en gruppe rejse.

FILM om golfbanen 

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 14 personer og max. 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Bagage - TAP
Man må medbringe følgende pr. person:
1 stk. Max. 23 kg check in bagage
1 stk. golfbag max. 18 kg pr 
Håndbagage (håndbagage: Maks. vægt 8 kg). Håndbagagens dimensioner må maksimum udgøre 118 cm totalt længde x bredde x højde = 55 cm x 40 cm x 23 cm.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen
Som udgangspunkt gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede, men de fleste golfere kan jo også sætte flueben ved det. På mange af vores livsnyderGolf rejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring
Alle deltagere i Caddie Golfrejsers rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport. Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring
Caddie Golfrejser anbefaler, at du tegner en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Caddie Golfrejsers rejseledere/guider/proer og matchturledere
På Caddie Golfrejsers grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. Såfremt det ikke er tilfældet, vil det fremgå af rejsen.
På vores individuellerejser er det uden rejseleder. Alle vores rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Caddie Golfrejser.

Drikkepenge
På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse
De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller lejlighed. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas
Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Placering i flyet
Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet
På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Forbehold/ændringer
Der tages forbehold for ændringer i programmet. Caddie Golfrejser og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Ofte stillende spørgsmål 
Da du nu skal afsted i lang tid, så opstår der ofte en masse spørgsmål, som man gerne vil kende på forhånd. Vi har derfor samlet alle de spørgsmål, som vi har fået stillet igennem tiderne af vores kunder.
Dette har vi gjort for, at du kan føle dig tryg, når du skal bestille din rejse samt rejse ud. 
Vi håber, at dette besvarer dine spørgsmål ellers må du endelig tage fat i os.

Dagsprogram

Herunder finder du dagsprogrammet. Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

03. november 2023
Afrejse fra Kastrup mod Lissabon med TAP.
Ankomst til golfresortet og hotel Onyria Quinta da Marinha med lokale 5*
Velkomst drink og middag

04. november 2023
Vi skal spille den første runde efter ankomst. En dejlig morgenbuffet er klar for morgenstunden inden opvarmning til dagens runde.
Opvarmning kan startes fra kl. 10:00 - vær opmærksom på, at der kan være begrænset pladser på rangen, hvilket turlederen vil informere jer nærmere om.
Første start tid er kl. 11:45.
After golf - ellers er resten af aftenen på egen hånd.

05. november 2023
Opvarmning starter fra kl. 08:00 og den første tee tid er kl. 09:29.
After golf på terrassen

06. november 2023
Vi har en golf fridag, hvor det meste af dagen til er egen rådighed. Vi kan anbefale, at tage en tur ind til Lissabon først på dagen og opleve det flotte Expo område eller det hyggelige bycentrum med sporvogne. Cascais byder også på hyggelige beværtninger og restauranter.
Om aftenen vil vi gerne invitere dig på en middag i Cascais centrum, som er inkluderet med et begrænset antal drikkevarer.

07. november 2023
Opvarmning starter fra kl. 08:00 og den første tee tid er kl. 09:13.
After golf på terrassen

08. november 2023
Opvarmning starter fra kl. 08:00 og den første tee tid er kl. 09:13.
After golf på terrassen
Fælles middag på hotellet

09. november 2023
Turens sidste runde spilles. Opvarmning starter fra kl. 08:00 og den første tee tid er kl. 09:29.
Aftergolf på terrassen
Afslutningsmiddag på hotellet.

10. november 2023
Dagen er til fri rådighed, hvor de sidste gaver kan indkøbes til familien derhjemme.
Vi forlader hotellet hen på eftermiddagen, da vores fly afgår kl. 18:50 mod Kastrup.
Mange tak for denne gang.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
03-11-2023KastrupHotel Onyria Quinta da Marinha Mere end 89.995,-Book

Hotel

Hotel Onyria Quinta da Marinha
Hotel Onyria Quinta da Marinha
Onyria Quinta da Marinha byder på golf i portugisisk topklasse. Her kan særligt en runde på Oitavos og Penha Longa kraftigt anbefales. Golfbanerne Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, e...