Skip to main content

Mixed Matchtur for par til Portugal | 02-09. november 2022

Quinta da Marinha Golf Resort har i mange år været en populær destination for vores gæster. Vi har hvert år flere grupperrejser til resortet. Hotellet er blevet fuldt ud renoveret i 2020 og fremstår helt nyt og lækkert +  at der er kræset meget for den hyggelige atmosfære og stil. Golfbanen ligger lige uden for hotellets dør. Den er udfordrende, spændende og meget velplejet. Ydermere er der gode træningsfaciliteter.

I foråret 2022 præsenterede vi dette nye koncept: en matchtur for ægtepar, vennepar og kærestepar med STOR succes - Derfor laver vi nu en matchtur til efteråret i Portugal på 5 stjernede Quinta da Marinha.
Vi spiller golf i 5 dage. Alle 5x 18 hullers runder på Robert Trent Jones SR banen Quinta da Marinha.
Der vil være en gennemgående turnering på 4 af ugens runder. Vi forsøger hver dag at lave lidt spændende turneringsformer parturnering, holdturnering osv. Hygge på hotellets dejlige store terrasse efter runderne. Der er også mulighed for at aflægge resortets spa-område et besøg. 
På denne matchtur vil man som deltager komme til at spille mellem 3-4 gange med sin partner i løbet af denne uge, dog med forskellige par på runderne.

Hvor bor vi?
Vi bor på Hotel Quinta da Marinha Resort, som byder på mange gode faciliteter, og du vil opleve god og personlig service fra de dygtige værter. Her vil du absolut komme til at nyde din ferie, omgivet af skønne, grønne områder, indbydende swimmingpools og fantastisk golfbane med havudsigt. Hotellet har 188 moderne og lyse værelser alle med balkon/terrasse, samt 44 townhouses. På Hotel Quinta da Marinha Resort finder du to gode restauranter - en a'la carte og en buffet restaurant. Udover vores middage på hotellet har vi også planlagt en middag på en lokal restaurant i Cascais.  Turen er booket med 5 runder golf og frie opvarmingsbolde før hver runde. Under ugen spiller vi en gennemgående turnering med tilhørende dagspræmier samt præmier til de samlede vindere. 

Golf på Quinta da Marinha
Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, er en skøn parkbane, som har været besøgt af mange danskere gennem årtier. Banen fremstår i fantastisk stand. Hoteldirektøren Joao, som er en god ven af huset, forstår virkelig at tilpasse golfbanen, så den stemmer overens med de forventninger man ofte har til et 5-stjernet hotel som Quinta da Marinha.
Vi har pt. 4 tidlige tee tider og 1 formiddags tee tid, så vi kan få noget ud af eftermiddagen og nyde den hyggelige by Cascais. 

Erfaren matchtur leder
Per Schultz har været vores matchturleder på de mange nytårsture. Han har ogs besøgt Quinta da Marinha af flere omgange har derfor et stort kendskab til resortet, og kan være behjælpelig med alle måder. Han vil være vores leder på denne tur.
Som Per ligger stor vægt på, så er det vigtigste ved en matchtur, at vi lærer hinanden at kende, og spiller med de andre deltagere. Da er dét der giver det gode sammenhold på en gruppe rejse.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 14 personer og max. 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

FILM om golfbanen 

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
02-11-2022KastrupHotel Onyria Quinta da Marinha Mere end 89.995,-Book

Hotel

Hotel Onyria Quinta da Marinha
Hotel Onyria Quinta da Marinha
Onyria Quinta da Marinha byder på golf i portugisisk topklasse. Her kan særligt en runde på Oitavos og Penha Longa kraftigt anbefales. Golfbanerne Quinta da Marinha Golf – Robert Trent Jones design, e...