Skip to main content

Mimosas Suites (Hotelklasse: 4+ stjerner)

Er kvalitet og beliggenhed det vigtigste for dig på dit long stay – så skal du bo på Mimosas Suites Banus. Her bor du i gåafstand af det fashionable Puerto Banus.

Mimosas Suites er kvalitets lejligheder, beliggende kun 200 meter fra havet og mindre end 1 km fra Puerto Banus.

På resortet finders der flere forskellige typer lejligheder, men de har minimum to soveværelser og to badeværelser og de mindste er 155 m2! Synes man det er for småt eller ønsker man en større terrasse, kan man opgradere til en penthouse lejlighed på 225 m2 med en fantastisk terrasse.

Uanset hvilken type lejlighed du vælger, har de et veludstyret køkken med vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, ovn, micro ovn, kaffemaskine og El kedel. Der er naturligvis air condition og sågar gulvvarme. Gratis wifi, smart TV og underjordisk parkering med elevator op til ens etage. En gang om ugen foretages der en let rengøring og skiftes sengelinned og håndklæder. Alle lejligheder er smagfuldt og moderne indrettet. 

Lejlighederne er beliggende i et trygt indhegnet område, hvor man skal gennem en portner, med mindre man har direkte adgang til den underjordiske parkering. I det store fælles område kan man nyde godt af den velholdte have og store pool. Derudover kan man også benytte den indendørs pool og sauna.

Lejlighederne ligger i et meget roligt område, men få hundrede meter derfor ligger standen med strandbarer og restauranter og modsat retning ligger hovedvej N340 som giver adgang til et væld af golfbaner inden for meget kort afstand.

Golf:

De fleste af vores gæster vælger en pakke med Ubegrænset golf på Atalayas to baner; New Course og Old Course.  På Old Course kan man kun booke tee tider efter kl. 12.30. På New Course kan man blot ikke booke tider mellem kl. 09.39-11.27.

Atalaya Old Course er en af de ældste baner på Costa del Sol og en meget populær bane, da den, i modsætning til mange andre, kan gåes uden problemer. Der er smukke gamle træer langs de brede fairways som den mindre erfarne spiller kan nyde godt af, men til gengæld kan de ondulerede greens være en udfordring.

Atalaya New Course er for de fleste en lidt større udfordring med smallere og hældende fairways. Nwe Course er en smule mere kuperet, men kan stadig godt gåes - der er dog et stykke vej, fra klubhuset til 1. teested.

AZATA Golf: Hvis man gerne vil prøve noget helt nyt, kan man vælge en en pakke med 20 GF på den helt nye bane Azata Golf.

Azata Golf er blevet indviet i efteråret 2020 og fra sommeren 2021 vil også driving rangen være klar.

Er du til udfordringer så er dette afgjort en bane for dig. Der er kun 19 bunkere på banen og ikke specielt mange vand hazarder, så man skulle ikke tro, at den var så svært, men for de fleste er de første 9 huller noget af en udfordring. Hullerne er meget snævre og mange af dem hælder til højre så det er vigtigt at slå mod det højeste punkt så ikke bolden render af fairwayen. Når man kommer på bag ni åbner banen sig mere op og herfra er der også mange huller hvorfra man har en fantastisk udsigt over Middelhavet.  

Banen er i og for sig ikke særlig kuperet med undtagelse af hul 8/9 og 17/18 – men der er ret langt mellem hullerne og vores pakke inkluderer derfor buggy. Efter runden kan man nyde en forfriskning på terrassen til det nye klubhus – med udsigt til havet.

Spørg os altid gerne til råds, hvis der er andre baner i området du ønsker at spille.

Priser

En Long Stay pakke på Mimosas Suites kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r fra Aalborg, Billund, Kastrup eller Hamburg til Malaga inkl. kuffert og golfbags
28 nætter i lejlighed med to soveværelse - selvforplejning 
Ubegrænset golf på Atalayas to baner* 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  19.495 19.495 19.995 22.195 Forespørg Forespørg Forespørg Forespørg Forespørg 20.495 19.795 19.495

*Tee tider på Old Course efter kl. 12.30. På New Course kan man blot ikke booke tider mellem kl. 10.00-11.00. Der kan bookes tre tee tider på forhånd, de resterende skal bookes løbende når man er på stedet.  

 

Pakken indeholder:
Fly t/r fra Aalborg, Billund, Kastrup eller Hamburg til Malaga inkl. kuffert og golfbags
28 nætter i lejlighed med to soveværelse - selvforplejning 
20 runder golf på Azata Golf - inklusiv buggy 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  19.695 19.695 20.195 22.395 Forespørg Forespørg Forespørg Forespørg Forespørg 20.695 19.995 19.695

 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay eller du ønsker at spille nogle andre baner,  så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Sightseeing

Fra Mimosas Suites er der få hundrede meter til stranden som man kan følge og derved komme ind til Puerto Banus med et stort udvalg i restauranter og barer. Her kan man også nyde synes af de mange eksklusive biler og både. Er man til lidt mere hygge kan man tage til den gamle del af Marbella by hvor man kan slentre rundt i området omkring ”appelsintorvet” (Plaza de los Naranjos)

Vi man have tapas, kan La Taberne del Pintxo Banus anbefales. Er man til kød, skal man på til El Gaucho Grill.  Vil man prøve ”Byens bedste pizza” skal man prøve Picasso Pizza – men her kan der være brug for bordreservation.  Hvis man er til amerikanske kæder og forudsige mad, kan man med fordel besøge TGI Fridays. Og skulle man have lyst til drinks og live musik er La Sala stedet.

Er man til mærkevare shopping ligger de store brands i Puerto Banus men er man lidt mere beskeden, kan man benytte El Corte Ingles (i Purto Banus). Det er lidt lige som vi kender det fra Magasin i Danmark. Alternativt, kan man vælge La Cañada i Marbella eller Plaza Mayor som ligger i Malaga ved lufthavnen. Her er der også et mærkevareoutlet. Man bør heller ikke snyde sig for en tur til Malaga by, hvor man kan ose rundt i de små hyggelige gader.

Er man til kulturelle oplevelser, er der masser af muligheder fx i Malaga by med Picasso museet, Katedralen, Thyssen Muesum eller nogle af de mange andre. Man kan også besøge en tyrefægter arena – de findes i alle byer. Man kan fx vælge Mijas (Den hvide by) så kan man samtidig nyde den fantastiske udsigt derfra.

Er man til heldags udflugter kunne nogle forslag være Ronda, Gibraltar, ”Kongestien”, Sevilla, Selwo Aventure i Estepona eller Zoo (Bio Parc) i Fuengirola.

Da Caddie Golf er repræsenteret fysisk på Costa del Sol er vi altid behjælpelige med specifikke ønsker om det er en ridetur i den skønne natur, en vinsmagning, Kite surfing eller noget helt andet. Når du booker med os, får du desuden link til en omfattende restaurant guide og detaljeret beskrivelse af forslag til udflugtsmål samt en oversigt over relevante arrangementer i området.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedRejsemålLedige pladserPris fra
30-09-2023AalborgLong stay Mimosas / Atalaya Golf ClubMere end 825.135,-Book
11-10-2023AalborgLong stay Mimosas / Atalaya Golf ClubMere end 823.715,-Book
28-10-2023AalborgLong stay Mimosas / Atalaya Golf ClubMere end 823.325,-Book
04-11-2023AalborgLong stay Mimosas / Atalaya Golf ClubMere end 822.125,-Book
06-01-2024AalborgLong stay Mimosas / Atalaya Golf ClubMere end 821.265,-Book
06-01-2024KastrupLong stay Mimosas / Atalaya Golf ClubMere end 821.445,-Book
13-01-2024AalborgLong stay Mimosas / Atalaya Golf ClubMere end 821.335,-Book
03-02-2024AalborgLong stay Mimosas / Atalaya Golf ClubMere end 821.885,-Book

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning