Skip to main content

Mazagan Beach & Golf Resort (Hotelklasse: 5 stjerner)

Lad din næste golfferie gå til Mazagan Golf & Spa Resort - den perfekte vinterdestination en kort flyvetur fra Danmark. Her kan du forvente dig luksus og verdensklasse golf.

Golfbanen
Gary Player har designet over 400 golfbaner i 36 lande, hvor Mazagan Golf Club er en af dem. Selvom Gary Players baner ofte er lange, så kan man sagtens komme godt rundt på dem. Denne bane har brede fairways og store greens, som er ondulerede med skjulte fald. Mazagan har flere huller som løber ned til vandet, hvor du får fantastiske udsigter og en links feeling. Servicen er helt i top, blandt andet fordi det er Troon Golf som passer den. Ligeledes finder du også et gennemført træningsanlæg, hvor du kan træne alle dine forskellige slag.

Hotellet
Mazagan Beach & Golf Resort er et meget elegant og luksuriøst hotel med velfortjente 5 stjerner. Ved ankomsten vil du blive modtaget af flere concierges, som sørger for din bagage og at check-in forløber promblemfrit. Dette betyder også, at selvom hotellets 500 værelser er fyldt, vil det ikke føles travlt. Hotellet har flere poolområder, restauranter med forskellige temaer, et kasino og natklub, samt adskillige aktiviter som ridning på stranden, tennis og naturligvis golf på den fantastiske Gary Player bane. Det tager ca. 1 time til lufthavnen i Casablanca, så udflugter til byen er en oplagt adspredelse fra golfspillet.

FILM - Se videoen ved at klikke på billedet (åbner i et nyt vindue)

Priser

En pakke på Mazagan Golf Resort kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
Ubegrænset golf på Mazagan Golf 
All transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  10.995 10.995 10.995 10.995 9.995 9.495 11.995 9.995 9.495 10.495 9.995 9.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning