Skip to main content

Oplev Mauritius med Anders Bircow og PGA Pro Danny Sejer

Drømmer du om at spille golf og opleve et af Mauritius smukkeste områder og kombinere det med god underholdning af selveste Linie 3 – Anders Bircow og PGA Pro Danny Sejr, så er muligheden der nu.
Fabelagtige Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel danner ramme om denne tur, hvor der vil være fuld garanti for ”ømme” mavemuskler efter nogle hyggelige stunder og golfrunder med de to herrer.
Det 4-stjernede golfresort på Mauritius' vestkyst byder på luksus, en afslappende atmosfære og en dejlig golfbane omkranset af Mauritius’ flotte natur.

Vi ankommer ved middagstid til Mauritius, og fra lufthavnen køres der direkte ud til Tamarina Resort, hvor vi bliver indkvarteret på vores dejlige værelser. Om aftenen ses vi til en dejlig middag og får hilst ordentligt på hinanden, da vi nu skal bruge 11 nætter i dette golf Paradis.

Vi har base på det lækre 4+* Boutique hotel, Tamarina, og vi spiller alle 11 runder på deres dejlige bane, som er beliggende 5 minutter i buggy fra hotellet.

Alle dage kan man spille golf og der vil blive arrangeret gode hyggelige matcher af Anders og Danny i forskellige sjove formater.

I skal naturligvis også have en aften med super underholdning af Anders Bircow, med indslag som går tilbage i memory lane krydet med hyldende morsomme nye jokes og fantastisk musik.  

Oplev Anders Bircow - Dette er fra vores tur tilbage i januar 2022

Opgradering af værelsestype
I vil her have mulighed for at opgradere jeres værelse til et superior dobbeltværelse, hvor der er et større bad og mere komfort. Tillægsprisen vil I kunne finde i book flowet, når I trykke på knappen "book" nederst på siden. Vi tager forbehold for ledige værelse ved booking.

Flyrejsen med Turkish Airlines*
Som udgangspunkt er der kun afrejse fra Kastrup, men der vil godt kunne arrangere afrejse fra Billund, hvis dette ønskes. Alle mødes i Istanbul, hvor der flyves samlet til Mauritius.

Antal deltagere
Der vil på denne matchtur være plads til 24 personer. Turen afvikles ved min. 20 betalende personer. Såfremt turen ikke afvikles, vil dette blive oplyst senest d. 01. december 2022.

 


Bag om Anders Bircow og Danny Sejr
Danny Sejer er uddanet PGA Pro og har rejst over hele verdenen med golf og med golf grupper. Danny vil være der og hjælpe med lidt justeringer, så svinget kommer til at være helt perfekt, når I skal ud og spille samt naturligvis sørge for at du føler dig helt tilpas.
Anders Bircow - Manden til venstre fra Linie 3, som måske blev glemt i Føtex, men nu er han tilbage i fuld udblæsning, hvor han vil hygge om dig samt spille golf med dig. Anders vil desuden stå for underholdningen med en blanding af musik og stand up, så smilet kommer helt op til begge ører.

Om Golfbanen
Mauritius er noget særligt når det kommer til golfture, og det samme kan siges om Tamarina. Her finder du en lettere kuperet 18-hullers golfbane, designet af Rodney Wright og åbnet i 2006. Beliggenheden mellem Remparts massivet og den smukke vestkyst er helt unik, og det er ikke uvant at støde ind i farverige fugle og aber når du bevæger dig rundt på banen. Vi kan booke tee tider til de 3 første dage og resten skal bookes dernede under jeres ferie. 

Om Hotellet
Tamarina Golf & Spa har en suveræn beliggende direkte ud til en dejlig hvid sandstrand med azurblåt hav. En særdeles indbydende lokation - særligt efter en aktiv runde golf.
På resortet vil du opleve en afslappende stemning med service helt i top og et all inclusive koncept, hvor du bestemt får noget for pengene. Hotellet har flere pools og hele tre restauranter, hvor lækre retter tilberedes af dygtige kokke.

Føler du dig fristet, så kan du læse mere om golfbanen og hotellet længere nede på siden under hotellet. 

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
18-01-2023KastrupTamarina Golf & Spa Boutique HotelMere end 822.995,-Book

Hotel

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel
Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel
Bestil din næste golfferie til fabelagtige Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel. Det 4-stjernede golfresort på Mauritius' vestkyst byder på luksus, en afslappende atmosfære og en dejlig golfbane omkrans...