Skip to main content

Valle del Este Nytårs Open 2022

Oplev eller genoplev vores kæmpe succes fra 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2021 og kendte ansigter fra tidligere! Vores turleder par Dorit og Per vil sørge godt for jer hele ugen. I 2021 blev turen en forrygende success, og vi har lavet få få justeringer, blandt andet er deltager antallet sat ned - se mere under praktisk information. Så i år vil der være færre pladser!

Tag derfor med og hold nytåret i Europas varmeste og mest solsikre område Murcia i Spanien. Med en gennemsnits temperatur i december måned nær de 20 grader og et minimum af regnvejrs dage, er Murcia den mest vejr sikre destination på den Iberiske halvø.

Vi bor på Valle del Este Golf Resort med den skønne og udfordrende golfbane af samme navn lige uden for døren. Turen er booket med 6 runder golf og frie opvarmingsbolde hele ugen. Vi fejrer nytåret med en forrygende gallamiddag på hotellet, hvor der både er underholdning, god mad og champagne når klokken slår 24.

Under ugen spiller vi en gennemgående turnering med tilhørende dagspræmier samt præmier til de samlede vindere. 

Opgradering af værelsestype
I vil her have mulighed for at opgradere jeres værelse til et dobbeltværelse med poolview, hvor der er udsigt til golfbanen og poolen. Tillægsprisen vil I kunne finde i book flowet, når I trykke på knappen "book" nederst på siden. OBS: Der er begrænset antal pool view værelser.

Flyrejsen med SAS PLUS
VI flyver med SAS fra Kastrup, hvor I på denne tur er blevet opgraderet til PLUS. PLUS er SAS "business class" koncept på europa flyvninger, som har en masse fordele, som fastrack i CPH, lounge adgang i CPH og seating så langt fremme i flyet, som der er ledigt. Du vil derfor få en god start på ferien.

Bag om matchturleder
Dorrit og Per har været matchturledere i mange år og er utrolig bevante med at servicere og håndtere matcher. Dorrit og Per spiller til daglig i Skovbo Golfklub og har været fast matchturledere på denne tur i alle årene. Per er faktisk fast indventar på Valle del Este og kender hvert et hjørne af resortet. Så du er i trygge hænder sammen med dem.

Video af Valle del Este

Praktisk information

Flytider - SAS
Flytiderne fra København:
26. december 2021 / København - Alicante kl. 14:40 - 18:00
02. januar 2022 / Alicante - København kl. 18:50 - 22:10
OBS: Flytiderne er med forbehold for ændringer.

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. og max. 28 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
26-12-2022KastrupValle del Este Golf ResortDenne billet type er udsolgt.11.695,-Book på venteliste

Hotel

Valle del Este Golf Resort
Valle del Este Golf Resort
Valle del Este Golf Resort er et super lækkert 4-stjernet resort, hvor du virkelig får noget for pengene. Her bor du i et af Europas med solsikre områder med hele 3000 solskinstimer om året. På resort...