Skip to main content

UDSOLGT - Valle del Este Nytårs Open 2019

Oplev eller genoplev vores kæmpe succes fra 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018! Tag med og hold nytåret i Europas varmeste og mest solsikre område Murcia i Spanien. Med en gennemsnits temperatur i december måned nær de 20 grader og et minimum af regnvejrs dage, er Murcia den mest vejr sikre destination på den Iberiske halvø. Vi bor på Valle del Este Golf Resort med den skønne og udfordrende golfbane af samme navn lige uden for døren. Turen er booket med 6 runder golf og frie opvarmingsbolde hele ugen. Vi fejrer nytåret med en forrygende gallamiddag på hotellet, hvor der både er underholdning, god mad og champagne når klokken slår 24. Under ugen spiller vi en gennemgående turnering med tilhørende dagspræmier samt præmier til de samlede vindere. 

Bemærk at nytårsturen til Valle del Este i år er på 8 nætter! 
Video af Valle del Este

Praktisk information

Flytider
Flytiderne fra København:
26. december 2019 / København - Alicante kl. 20:35 - 23:55
03. januar 2020 / Alicante - København kl. 16:15 - 19:30
Flytiderne er med forbehold for ændringer

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Hotel

Valle del Este Golf Resort
Valle del Este Golf Resort
Valle del Este Golf Resort er et super lækkert 4-stjernet resort, hvor du virkelig får noget for pengene. Her bor du i et af Europas med solsikre områder med hele 3000 solskinstimer om året. På resort...