Skip to main content

Forkæl dig selv i Portugal i godt selskab

Forkæl dig i overdådige rammer på Penha Longa i den smukkeste natur omkring Lissabon. Penha Longa Golf Resort er et fantastisk hotel fuld af historie og traditioner, der stammer fra det 14. århundrede hvor det nuværende hotel fungerede som kloster.

Penha Long Golf Resort

Penha Longa er et fantastisk golfresort kun 35 minutter fra Lissabon i Portugal. Golfresortet har en enestående beliggenhed i Sintra bjergene, som er udnævnt til UNESCO-kulturarv, hvilket giver nogle helt unikke omgivelser til golfspillet. Læs mere om Penha Longa her

Matchturen

En matchtur til Penha Longa i Portugal er en uforglemmelig oplevelse. Foruden muligheden for at spille masser af golf, får du også et helt særligt sammenhold med de andre matchturdeltagere. Og vores matchturleder er særlig udvalgt til at kende området, og lkan råde og guide jer til at få den bedste oplevelse på jeres golfrejse.

Turen indeholder blandt andet fri golf på penha Longa, inkl. trolley, så der er rig mulighed for at få trænet lige uden for hotellets dør. Derudover er der også arrangeret velkomst- og afslutningsmiddag på resortet, hvor I har mulighed for at lære de andre deltagere bedre at kende. I løbet af opholdet tager vi også en eftermiddagstur til den hyggelige kystby Cascais, hvor vi blandt andet besøger en lækker fiskerestaurant.

Alt det - og meget mere, får du på vores matchtur til Penha Longa. Har du spørgsmål til turen, så kontakt os endelig i vores åbningstid på 43 228 100 eller send os en mail på info@caddiegolf.dk.

 

Kort