Skip to main content

Påske matchtur til Elba Sunset Mallorca

Bo på kanten af Middelhavet på eminente Elba Sunset

Tag på matchtur til Elba Sunset på Mallorca og få rig mulighed for masser af afslapning og god golf. På Mallorca vil du opleve den helt særlige stemning der er ved ølivet, og vi har krydret denne matchtur med en halvdags katamarantur på en stor katamaran med plads til 50 personer, turen er inkl. frokost. Derudover vil du opleve golfbaner i topklasse, og masser af mulighed for individuel sightseeing i egen bil. Mallorca har så meget at byde på, hyggelige spadserture i den gamle bydel af Palma, flot arkitektur, smuk natur og spændende cafeliv. Der er noget for alle.

I denne matchtur har vi fået mulighed for at inkludere  golfbanen Golf de Andratx i programmet. Denne bane synes vi er en gemt perle, kun små 30 minutter fra den pulserende sydøst kyst ved Palmanova og Palma. Banen er kuperet, med fantastiske udsigter og golfhuller som ikke ses andre steder på Mallorca. I kombination med Son Vida, Bendinat og Puntiro vil du få en varieret og uforglemmelig golfoplevelse.

Matchturen er både til dig som rejser alene, med din partner eller med golfvennerne. Vi skal nok stå for god stemning og hyggelige stunder. 

Matchturleder
Vi er rigtig glæde for, at vi kan præsentere Flemming Lehnert, som matchturleder på denne tur. Flemming har flere år erfaring, som matchturleder og er kendt for sit gode overblik og lune humor. Du vil få en fantastisk matchtur med Flemming ved din side.

Se mere om Elba Sunset i videoen her:


 
 

 

Kort

Hotel

Elba Sunset Mallorca
Elba Sunset Mallorca
Skal du bo på førsterække til Middelhavet på din næste golfferie? Så kan vi anbefale eksklusive Hotel Elba Sunset Mallorca. Golfbanerne Poniente og Santa Ponsa ligger kun 15 minutters kørsel fra hotel...