Skip to main content

Oplev solskinsøen Bornholm med Anders Bircow - 22 - 25. juli

NYHED: Spil golf & få en fed oplevelse når Caddie Golfrejser tager til solskinsøen Bornholm fra den 22.07 - 25.07. På turen har vi invitereret selveste Anders Bircow med, som selv er en habil golfer - så hvem ved om du får en runde med Linie 3 artisten. 

Slægtsgården i Allinge er hotellet, hvor denne fantastiske hyggelig match -og kultur rejse vil huse os gennem de 3 nætter. Vi skal spille golf på de dejlige Rø baner og Rønne Golf Klub. Alle 3 baner er alle specielle hver sin måde, og så midt i den danske sommer, vil du få en udsøgt oplevelse. Anders er med på hele turen og optræder også med musikalsk stand up, musikalske delikatesser og sjove parodier helt eksklusiv for dig.

Hvad er Slægtsgaarden?
Slægtsgården er en lille hyggelig familieejet gård, som ligger midt i Allinge centrum, 200 meter til havnen og en lille køretur til Hammershus & Sandvig klipperne, som er et fantastisk smukt område. 
Bornholm er igennem de sidste mange år, blevet centrum for fgode kulinariske oplevelser, hvor de vil servere god hjemmelavet mad igennem hele opholdet. Slægtsgården drives af Simon Arvidsen, som er 3. Generation ved roret på det lille pensionat, der drives af hele familien. Simon og resten af familien er de første som står på gården og laver morgenmad til gæsterne. Derudover vil de hver dag sørge for at værelserne skinner og hæve dannebrog til tops i midten af den hyggelige gårdhave, der emner af blomster, liv, hygge i ægte Morten Kock stil.
“Udover den helt specielle oplevelse, det er at besøge og spille golf på Bornholm, så er slægtsgården nærmest som en rejse tilbage i tiden. Med rigtig gæstfrihed og hygge” udtaler Anders Bircow . 
Slægtsgården, Anders og Kristian fra Caddie Golfrejser er klar med åbne arme og glæder sig til at tage imod glade gæster på denne matchtur. En hel igennem familiær og underholdende oplevelse, venter på Bornholm.

Antal deltagere på denne tur
Vi tillader op til max. 30 personer.
 

Dagsprogram:
22 juli 
Ankomstdag
Efter ankomst til Bornholm mødes vi og spiller første runde på Bornholms golf klub i Rønne. Efter runden sætter vi kurs mod Slægtsgården, hvor Sussi står klar med nøglerne til værelserne de næste par dage. Om aften vil der være Rose smagning på terrassen.

23 Juli 
Efter en god natte søvn står vi op til et lækkert morgenbord, inden vi sætter kurs mod Rø, hvor skal spille Old Course. Banen er designet ind efter de omstændigheder, dvs. mange klippesten, som bliver brugt som naturlig vegetation og er alt i alt en spændende oplevelse, man sendt vil glemme. Vi slår ud kl. 10:20 og efter runden hygger vi med en øl inden vi sætter kurs mod Slægtsgården. Om eftermiddagen er der mulighed for i samlet flok at gå op og se Hammershus, som er ca. 3,5 km hver vej, op igennem kuperet terræn, og dermed samle appetit til aftens middag igen på Slægtsgården.

24 juli 
Vi er nået til sommerturneringens finale runde på matchturen. Vi har mulighed for at sove længe, inden vi igen får serveret god morgenmad inden runden, som afvikles på Gudhjem New Course. Der venter igen en fantastisk golfoplevelse, når vi tee’er ud og spiller finale runden. Alle deltagere kan glæde sig til en fantastisk oplevelse, med området omkring Helligdomsklipperne på for ni og udsigt til havet på hul 4, som er signaturhullet. På bag ni venter en  oplevelse med lidt mere tæt pakket skov. De flotte fyrretræer danner rammerne for en absolut smukt oplevelse. Efter runden tælles der scorekort sammen, så vi kan få offentlig gjort og fejret vinderen. Derefter vender vi retur til Slægtsgården  Om aften mødes vi til festlig afslutningsmiddag og underholdning sammen med Anders. 

25 juli 
Dagen er kommet til hvor vi skal hjemad. Efter en god morgenmad, tjekker vi ud af Slægtsgården og takker for en fantastisk tur.