Skip to main content

Marina Park Select (Hotelklasse: 4 stjerner)

Marina Park Select er lækre lejligheder bygget i traditionel, andalusisk stil tæt på både golfbaner og Fuengirola by. Resortet er ideelt for golfentusiaster der både ønsker byliv, strand og ikke mindst at bo tæt på nogle af de mange golfbaner ved Mijas Costa.

Golfbanerne
Golfbaner som El Chaparral, Cabopino, La Calas tre golfbaner, Santana Golf & Country, Calanova Golf og Santa Clara, Santa Maria Golf & Country club ligger allesammen kun inden for 5-15 minutters kørsel fra resortet. Vi kan lave pakkerne helt som du ønsker det, men vi kan varmt anbefale, at du minimum spiller to runder pr. bane for at lære den bedre at kende.

Lejligheder perfekt til Long Stay
På resortet findes der 2 og 3 værelses lejligheder, der alle er udstyret med køkken, vaskemaskine, køleskab ovn og komfur, kaffemaskine og elkedel. Der er gratis Wi-Fi i alle lejlighederne. Et mindre supermarked findes også på resortet, samt en opvarmet pool til vintergæsterne. Langs kysten og blot 1,5 km fra Fuengirola by ligger Marina Park Select med udsigt over Middelhavet. Hvad enten man ønsker et short break med intensiv golf eller en uge i solen med masser af golf, så er Marina Park Select et oplagt valg, da alle fornødenheder og god komfort er til stede på Marina Park Select. Kysten ved hotellet hedder Mijas Costa og her findes der et væld af skønne restauranter. Ønsker man lidt byliv, så er Fuengirola kun en kort taxi-tur fra Marina Park Select. Long Stay ophold er oplagt med de fordelagtige golfpakker på de nærliggende golfbaner. 

FILM
 

Priser

En pakke på Marina Park Select kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
28 nætter i 3 værelses (2 bedroom) lejlighed
21 runder golf fordelt på Cabopino & El Chapparal inkl. buggy eller trolley*
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

* Tee tider: Der er restriktioner på tee tider.

Periode 2021: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  12.495 13.495 15.495 15.995 - - - - - 14.495 13.495 12.495


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning