Skip to main content

Sommer golf på Algarve - Lækkert hotel og god golf

Benyt dette unikke sommer tilbud til Algarve, hvis du gerne vil sikre dig godt vejr til sommer. Algarve er en yndet ferie destination, som har mange fantastisk golfbaner. Vi har valgt Maria Nova Lounge Hotel, da det ligger meget hyggeligt midt i Tavira. Spil 4 runder golf på hhv. Quinta do Vale og Quinta da Ria, som ligger blot 10 minutter fra hotellet.

Tavira er en hyggelig fiskerby, som er et område på Algarve, hvor du har en god afstemning af lokal belfolkning og turister. En by, som ligger rigtig godt i forhold til golfbanerne Quinta da Ria og Quinta do Vale.

Quinta do Vale Golf Course er en flot golfbane, som er designet af Severiano Ballesteros. Naturoplevelsen er ofte en del af en god golfrunde, og naturen på Quinta do Vale er særdeles smuk.
Der er en god variation blandt hullerne. På de første 9 huller er der en hel del vand i spil, men tænker man sig om, uden at blive overmodig, så kan man godt komme halvvejs igennem runden med en fornuftig score. 

Quinta da Ria er designet af Rocky Roquemore, og er en fantastisk golfbane. Den spektakulærer udsigt finder du her, grundet den ligger midt i naturparken Ria Formosa Natural og helt ud til Algarves kystlinje. De fleste huller har en helt ubeskrivelig udsigt udover MIddelhavet. Der er mange gode udfordringer på mange af hullerne for golfere på alle niveauer, som de fem søer på golfbanen er en del af.

Video fra Quinta da Ria Golf
 

Lad os endelig høre fra dig, hvis du har spørgsmål til pakken.

Kort

Hotel

Maria Nova Lounge Hotel
Maria Nova Lounge Hotel
Nogle af Portugals bedste golfbaner ligger i området, herunder Monte Rei Golf & Country Club, Quinta da Ria og Quinta do Vale, ligger i det østlige Algarve. Kombiner det med overnatning på det hyggeli...